Ervaringen, verhaaltjes en foto's rondom de nestjes van Chanouk en Lakota

Alweer lang gelden, (23, 24 en 25 mei 2014), hebben wij een pup gekregen uit het nest (geboren op 20 en 21 maart) van Chanouk en Lakota
Chrissy heeft dit uiteraard gerealiseerd met heel veel ambitie, inzet en volhardendheid.
6 prachtige pups zijn hiermee "in omloop" gegaan.
Een pup woont in de directe omgeving van de geboorteplaats Sittard/Geleen, 2 pups wonen in Landgraaf en 2 pups in Noord-Brabant (in de buurt van Uden en Veldhoven) en een pup is in Coevorden woonachtig.


Intussen, ruim een half jaar na de geboorte, zijn op 1 november 2014, 4 broertjes en 5 zusjes bij gekomen.
Uiteraard, verwelkomen we de 4 nieuwe broertjes en de 5 zusjes en hun nieuwe baasjes in dit groepje, we gaan er vanuit dat Lakota gewoon de papa is.
< /einde aanvulling >

Het zou denkelijk leuk zijn als iedere nieuwe pupeigenaar en met name Chrissy op de hoogte kan blijven van de ontwikkelingen van iedere andere nakomeling.
Ook berichten/wetenswaardigheden rondom bijv. de andere vierpotige huisdieren zouden hier geplaatst kunnen worden.

De groep is opgezet als een 'gesloten groep' wat inhoud dat andere 'vreemde' mensen wel weet kunnen hebben van deze groep. Uitsluitend leden kunnen berichten zien van andere leden.
Zijn er berichten en zaken die ook voor jouw vrienden zichtbaar zouden moeten zijn, dan kopieer je gewoon dit bericht op je eigen tijdlijn.
Kopieer echter nooit berichten van iemand anders.

Mijn idee is om alle zaken die mogelijk ook van belang voor andere groepsleden en die alle honden uit en over Chanouk en Lakota, hier te plaatsen,
Dit kan gaan over de dagelijkse zaken die gewoon gebeuren, foto's, leuke feiten, dierenartsbezoek of noem maar op.
Misschien ook iets over het aanleren of juist problemen bij iets aanleren, hoe je dit doet of kan doen.

Ook bestaat de mogelijkheid om bijv. een wandeling voor de leden van deze groep te organiseren, gewoon omdat het leuk is om die hele kliek terug te zien.

Tip, voeg al je gezinsleden toe zodat iedereen die direct met de hond te maken heeft, zijn of haar dingetjes kan nalezen.