De 5e dimensie in de praktijk

GRAAG EVEN LEZEN!
Deze groep is er voor iedereen die bewust is van het feit dat we leven in de 5e dimensie, het daarbij behorende eenheids(liefde)bewustzijn, de verhogingen van de trillingen en dus (een toename van) onze individuele en gezamenlijke scheppingskracht.
Inmiddels weten we dat alles mogelijk is en dat we met (wezens uit) andere dimensies contact kunnen hebben, alles kunnen cocreëren wat wij wensen en multizintuigelijk en multidimensionaal zijn.

In deze groep bestaat geen oordeel, dus je kunt alles wat jou bezig houdt en waar jij je mee bezig houdt posten en delen met de andere leden. Dus schroom niet om je ervaringen te delen en vragen te stellen.
Hierbij houden we respect naar elkaar toe hoog in het vaandel, want dat is ook 5D. Dat is meteen ook de reden dat wij deze groep besloten hebben gemaakt. Niet omdat wij mensen willen weren of selecteren, maar omdat we alle leden een veilige omgeving willen geven om hun ervaringen te delen.
Iedereen kan elkaar dus ook voorzien van adviezen en informatie, doch let op het onderstaande.

Een paar dingen zijn niet toegestaan in deze groep:
- Reclame maken voor een praktijk, bedrijf, organisatie of evenement te maken, gratis of betaald. Onder reclame wordt verstaan: alle verwijzingen naar informatie met datum, geldbedrag, locatie of werving voor leden of deelname. Deze reclame wordt door de beheerders uit de groep verwijderd.
Wel is het mogelijk om onder de tab Bestanden in een speciaal daarvoor bestemd document (Aanbod diensten) een website of FB-groep te promoten. Hier is de link: https://www.facebook.com/notes/de-5e-dimensie-in-de-praktijk/aanbod-diensten/503678253100883. Zo blijft het reclameaanbod overzichtelijk bij elkaar staan.
- Topics waarin geprotesteerd wordt TEGEN iets of een topic wat vanuit angst wordt geplaatst. In 5D betekent dit dat je dan juist datgene in stand houdt waar je tegen of angstig voor bent, vanwege de lagere trillingen die je daaraan toevoegt. Dat is niet waar deze groep voor bedoeld is.

Laten we elkaar bij de hand nemen en samen genieten van al het moois wat wij kunnen bewerkstelligen voor het hogere goed.
Help eraan mee om de trilling van deze groep zo hoog mogelijk te houden, want dat werkt ook verder door in je eigen leven en in alles om ons heen ♥

De beheerders