P.D.F. iliti Predlagac dobrih filmova (samo za filmofile)

Ovo je jedna sasvim opuštena grupa u kojoj svi oni koji vole dobre filmove, mogu predlagati iste ljudima u njoj. PREDLAŽITE! :)

Ipak moramo postaviti neka pravila:

1. Svako vređanje na nacionalnoj osnovi biće sankcionisano IZBACIVANJEM iz grupe, bez prethodnog upozorenja.

2. Svako zlobno, namerno i provokatorsko pominjanje bilo kog člana porodice nekom članu u grupi, živog ili mrtvog biće sankcionisano najstrožije, odnosno IZBACIVANJEM iz grupe i TRAJNIM banovanjem.

3. Ko ne želi da bude u grupi, neka slobodno izađe. Nikoga ne držimo na silu. Kome se ne sviđa način funkcionisanja grupe, ne mora u njoj ni da bude.

4. Demokratija u smislu razmene mišljenja oko filmova, predloga i tako dalje je jako poželjna i odlika grupe i trebalo bi tako da bude.

5. Svako ZLOBNO prozivanje na ličnom nivou, narcisoidnost i veličanje samog sebe uključujući namerno provociranje, isticanje neukusa te osobe, označavanje te osobe, ruganje toj osobi zbog iskazanog (ne)ukusa ili bilo šta slično, bice sankcionisano prvo upozorenjem, a ako se i posle toga nastavi i IZBACIVANJEM iz grupe, bez najave.

6. Lični sukobi među pojedinim članovima *ako postoje* neka i ostanu lični, a ne da se provlače po grupi. Šala je dozvoljena, ali ne ona zlonamerna i minimalna u ovom smislu.

7. Trudite se ostati sto više na ''temi'', svako preterano spamovanje, trolovanje ili post od 38754768768 bezveznih komentara biće obrisan bez prethodne najave. Takođe postovi koji pređu u rasprave tj. u vređanje ili pokažu tendenciju ka tome, npr. o nacionalnosti, politici, homofobiji, ili bilo čemu drugom, a nisu vezane za filmove, biće sankcionisane bez najave.

8. Poželjno je da svaki postovani film sadrži ili preporuku ili lični utisak ili malo objašnjenju radnju ili...bilo šta vam padne na pamet, a vezano je uz taj film, postovanje samo linka ili trailera cisto onako i po milioniti put istog biće obrisano, radi nezatrpavanja zida grupe, osim ako film nikada ranije nije bio postovan.

9. Kao što samo ime grupe kaže, dozvoljeni su samo postovi kojima želite da preporučite dobre filmove, dok oni drugi (čitaj: oni kojima preporučujete da pojedine filmove treba izbeći) će biti u što kraćem periodu obrisani.

10. Za reklame se obratite adminima, ako nam se svidi stranica\grupa, reklamiraćemo je i naravno poželjno je, da je uzajamna reklama.

Admini će dozvoliti članovima da učestvuju u aktivnostima grupe. Naime, na svakih 7 dana će se za cover staviti slika iz filma koji je kao predlog imao najviše lajkova u tih 7 dana (naravno filmovi se ne ponavljaju).

Ukoliko tražite da vam članovi predlože neki film, vaš post će ostati vidljiv samo 24 časa. Posle toga će biti obrisan radi nezatrpavanja zida grupe.

Primedbe, sugestije i pohvale šaljite na e-mail adresu [email protected]