20 vjetori i Matures/ Gjenerata 1991-1995 - Gjimnazi Prizren

Arianit Refik Nushi shume iniciative e qellume, propozoj qe t'fillojme per pregaditje e nje takimi te perbashket Vera 2015 smile emoticon gjenerata 91-95... - Vullnetaret qe do t'miren me kete pune
- Data - (t'i mendojm edhe shoket ne gyrbet-"shacit" pak hajgare))
- Vendi
- Muzika - ( Band Beska & Blerim Bobaj :):) na japin propozime
- Program - "T'bojme diqka interesant naten tone pas 20 vite"
- Buxheti - (Kuvendi komunal Ramadan Muja tongue emoticon ) Perbashket Luteni te gjithe te kontriboni ne kete bisede smile emoticon Jemi apartiak dhe transparent nuk ka asgje te msheft tongue emoticon