Bitcoin Nederland

Belangrijk: lees onderstaande huisregels goed door

Bitcoin Nederland (en Vlaanderen) is dé plaats op Facebook waar je meer kunt leren over Bitcoin, de meest populaire crypto-currency op dit moment. Wat is het, hoe werkt het en belangrijk, hoe kom ik eraan en waar kan ik het in de Benelux uitgeven. Het is een gezellige groep waarin mensen elkaar helpen en van elkaar leren.

Voor altcoins kun je vanaf nu terecht op Altcoin Nederland & België https://www.facebook.com/groups/808008565883598/

De volgende huisregels zijn van toepassing voor iedereen om het leuk te houden, en werkbaar voor de admins:

1) Lees op zijn minst de berichten door van de laatste 24u voordat je post zodat je een dubbelpost van hetzelfde nieuws voorkomt. Dubbelposts worden zonder waarschuwing verwijderd.

2) Je eigen Bitcoin-gerelateerde site/product promoten is prima voor 1 keer, maar geen herhaling als het hetzelfde bericht betreft. Anders wordt het ook verwijderd zonder waarschuwing. Is je product of dienst NIET Bitcoin-gerelateerd maar accepteer je bitcoin als betaalmiddel, dan kun je je bericht plaatsen in de volgende groep https://www.facebook.com/groups/1458883144392691/

3) Affiliate/referral links worden verwijderd. Bij herhaling levert het een ban op.

4) De focus ligt op Nederlandstalig nieuws of nieuws dat belangrijk is specifiek voor de Benelux. Veel Engelstalig nieuws kan immers ook op andere plekken worden gevonden (bitcointalk, reddit, coindesk, bitcoin magazine etc) Groot Engelstalig nieuws als “Amazon accepteert Bitcoin” etc is uiteraard welkom.

5) Geen link dumpen zonder kort commentaar, tenzij link compleet voor zich spreekt

6) Mensen uitschelden levert direct een ban op