Thurø og omegns handle/bytte portal

Kære Brugere af Thurø Handel og bytte...Læs venligst dette før du ansøger og lægger opslag ud..

Både Charlotte og jeg har nu gennem et godt stykke tid ( læs måneder) brugt tid på at sende private beskeder ud for at finde ud af hvor i bor. Det er rigtig tidskrævende. Ikke alle vender tilbage, nogen vender tilbage flere uger efter og skal bedes om så at søge igen osv. osv.
DERFOR: Sørg for at det står på din profil i første hug =) Jeg vil ikke sende private beskeder ud ang. bopæl fremover.
Ingen tydelig bopæl = ingen godkendelse.

Vi er ved at være rigtig mange (1614 =) ) , og dermed også mange opslag.

Hvis du har mere end 4
ting til salg, anmoder jeg om at du laver et album. Ellers fylder det ALT for meget, og dem der kun sælger enkelte sager...drukner.
Jeg ved at der er et problem ang. det, at hvis der kommenteres på et enkelt billede i et album, kommer det op på siden, som var det alene og ikke i album...Hvad vi lige gør ved det ..og om det skal gøres noget ved jeg ikke - løsningsforslag ønskes =)

HUSK: at slette dit opslag når varen er solgt eller har ligget så længe at det ikke længere er realistisk den bliver solgt.
Dette gøres ved at holde markøren ind over din annonce. I øverste højre hjørne vil der vise sig et flueben. Tryk på dette og du får en lille menu hvor du kan slette dit opslag.
Ved mapper kommer der en bjælke nederst under billedet hvor der står indstillinger. Tryk slet der..

For at bevare det lokale islæt og det gode ved at når man handler ikke skal ud og køre langt efter tingene, vil jeg foreslå at gruppen fremover henvender sig til folk der bor i en radius af ca 10-15 km fra Thurø...

Tak for hjælpen
Anina Fryd