For os der elsker bolig indretning (:

Velkommen til alle der elsker boligindretning

Læs venligst gruppens regler.

Alle medlemmer er selv ansvarlige for at læse gruppens regler. Opslag kan slettes uden varsel, såfremt de ikke overholder reglerne. Gentagne eller grove overtrædelser af gruppens regler, kan medføre karantæne eller udelukkelse. Har du spørgsmål, ris eller ros er du altid velkommen til at kontakte en ADMIN direkte – det er ikke tilladt at kontakte ADMIN via gruppens væg.

Siden er lavet for at vi kan udveksle idéer, kreativ indretning og billeder af vores forskellige måder at indrette vores hjem på.

Under billeder har vi oprettet mapper, hvor du meget gerne må dele dine flotte indretnings-billeder så andre kan blive inspireret.

Når det handler om inspiration, kan alle være med, uanset smag og stilart. For at vi alle kan få mest muligt ud af gruppen, er der lavet nogle enkelte regler:

# 1 - Salg og reklamer er ikke tilladt i gruppen og medfører udelukkelse.
Links til webshops eller henvisning til PB for salg er heller ikke tilladt. Vil du gerne sælge noget, kan du gøre det i vores søstergruppe: https://www.facebook.com/groups/359065350903001/Bemærk
Det er ikke tilladt at reklamere for dig selv eller andre. I mappen ”reklamer” kan ugens tilbudstips fra netto, Søstrene Grene, imerco mm deles.
Instagramprofiler og blogs må deles i de tråde ADMIN har oprettet til formålet.
Reklamer kan efter aftale, oprettes i gruppens fastlåste opslag. Kontakt en administrator for yderligere information.

# 2 - Gruppen er kun til indretnings-relaterede billeder og opslag. Tænk over hvordan du kan inspirere andre med din indretning, når du viser billeder af dit hjem. Har du lige købt en ny vase du er stolt over, så vis hvor flot den tager sig ud i dit hjem – alle billeder skal vises i sammenhæng med din øvrige indretning. Stilleben anses også som indretning og er derfor tilladt.

# 3 - Spam er naturligvis ikke tilladt i gruppen.

# 4 JUL
Julen er hjerternes tid. Vi elsker alle jul, men det skal vi også gerne blive ved med. Her i gruppen holder vi julen til december måned. I resten af tiden skal man selvfølgelig ikke afholdes fra at jule derud af, men billederne kan så deles i den dertilhørende mappe under billeder. På den måde er der også er plads til rigtig indretning.

# 5 - Hold en ordentlig tone og respekter de andre medlemmer i gruppen. Det er vigtigt for at gruppen skal være et rart sted at søge inspiration. Alle meninger kan udtrykkes på en høflig måde. Kontakt gerne en ADMIN hvis du har spørgsmål eller er utilfreds. Negativitet i gruppen tolereres ikke og honoreres med udelukkelse.

# 6 – Det er ikke tilladt at blokere gruppens admins

Mvh,
ADMIN

Caroline Cecilia Rothe Klemmensen
Lise Julius Tingkær
Caroline Grønbech Topp