ΟΧΙ ΣΤΙΣ ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΦΟΡΟΛΟΓΙΕΣ ΣΠΙΤΙΩΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΟΥΣΙΩΝ !!!

Κίνημα Δυναμικής Αλληλεγγύης Ενάντια στις Κατασχέσεις !!!

Τα ψέματα τέλειωσαν !!!! Πρέπει να πάρουμε τις τύχες μας στα χέρια μας !!!! Κανένας εκτός από τον εαυτό μας και τον σωστό συνάνθρωπο μας, δεν πρόκειται να μας βοηθήσει !!! Οι επιδότες και οι κατασχέσεις έχουν αρχίσει !!!

Οικογενειάρχες άνεργοι ως επί το πλείστον, δέχονται την πιο θλιβερή, υποτιμητική διαδικασία και εξευτελισμό να τους παίρνουν τα αυτοκίνητα, τα έπιπλα, συσκευές τους κλπ μπροστά στα μάτια των ΠΑΙΔΙΩΝ τους επειδή δεν πλήρωσαν κάποιες δόσεις !!! Σε λίγο καιρό θα δούμε τους επιδότες για τα σπίτια και διαμερίσματα μας και θα μας πετάνε στον δρόμο !!! Πρέπει να αντισταθούμε !!! Όπου πηγαίνουν οι επιδότες πρέπει να βρίσκουν μπροστά τους χιλιάδες κόσμου να μην τους επιτρέπει να πάρουν τίποτε !!!

Κάποιοι θα πουν ότι με την δράση μας, ακόμη και αυτοί που μπορούν, δεν θα πληρώνουν και θα καταστραφεί η οικονομία !!! Δεν είμαστε αδαείς ούτε θέλουμε να εκμεταλλευτούμε καταστάσεις !!! Θα μελετάμε την κάθε περίπτωση, θα βλέπουμε την κατάσταση, ειδικά την εργασιακή της κάθε οικογένειας ή συνανθρώπου μας !!! Οργανωνόμαστε στις περιοχές, τα χωρία, τους συνοικισμούς, τις πόλεις σε επιτροπές με μορφωμένους συνανθρώπους μας αλλά και εθελοντές νομικούς κλπ !!!!

Την κρίση δεν την δημιούργησε ο λαός …δεν θα πληρώσει μόνο αυτός !!! Θα χάσετε και εσείς των εταιρειών, των τραπεζών, του κράτους …λεφτά που άλλοτε τα παίρνατε κανονικά αλλά τώρα ο κόσμος έμεινε χωρίς δουλειά και αδυνατεί να πληρώσει !!!!
Η ομάδα μας δεν έχει καμία πολιτική ή κομματική χροιά.
Αν τα κόμματα θέλουν να βοηθήσουν καλώς να ορίσουν, αλλιώς να σεβαστούν τους αγώνες μας για να …ΕΠΙΒΙΩΣΟΥΜΕ !!!

ΖΗΤΑΜΕ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΜΕΣΩ ΝΟΜΟΘΕΣΙΩΝ ΝΑ ΔΩΘΕΙ ΑΜΝΗΣΤΕΙΑ ΣΤΟΥΣ ΟΦΕΙΛΕΤΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΜΕΙΝΕΙ ΧΩΡΙΣ ΔΟΥΛΕΙΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΔΙΑΦΑΝΕΙ ΑΝ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΑΝΑΚΑΜΨΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΘΕΣΕΩΝ ΕΡΓΑΣΙΑΣ.

Ελάτε όλοι μαζί μας !!! Με σοβαρότητα και οργάνωση, όταν μαζευτούμε αρκετοί εδώ θα συστήσουμε Ομάδα Πρωτοβουλίας από όσους επιθυμούν, για να διαχειριστούμε την όλη προσπάθεια μας !!!