Singel på Vestlandet

Ei gruppe for oss single livsnytarar på det vakre Vestlandet.
Rett og slett ei gruppe for levemenn og kvinner ;)
Gruppens hovedformål er å danne vennskapsband mellom single kvinner og menn på Vestlandet. Gruppa er og for Single kvinner og menn som søkjer seg kjærast :) Gruppens medlemmer kan foreslå og opprette aktiviteter der formålet med aktivitetene er å danne nye vennskapsbånd mellom gruppen sine medlemmer som til dømes kafebesøk, kino, tur, bowling, museum. osv.

NB: Folk som er ute etter onenightstand passar ikkje inn i gruppa finnast sikkert andre grupper og ikkje minst sider for slike folk, eller ein kan prøve å omgås den mykje omstridde lova som politikarane stridas om. Gruppa skal nemleg væra ei trygg gruppe og terskelen skal væra lav. Difor er folk med slike ynskje som onenightstand unskja i gruppa.

DENNE GRUPPA HAR 18-ÅRS GRENSE .
Her inne skal man ha toleranse og opptre høflig mot alle uansett, kjønn, legning og tro. Uanstendig og dårlig oppførsel vil medføre utestengelse og rapportering til Facebook.
Alle medlemmer SKAL ha ett skikkelig profilbilde som viser hvem man er.
Det vil også bli arrangert treff og møter!
For å legge inn nye medlemmer må det søkes til en av adminene. Adminer her inne er Lars-Jacob, Leif-Adrian, Silje og Sissel. Eller dere kan legge til folk her så godkjenner vi de etter hvert.
Kopieringer av tidligere utlagte ting blir vi veldig lei av så det kommer til å bli slettet ved gjentatte utlegg av samme ting.
GRUPPENS REGLER:
- Det er ikke tillatt å legge ut tlf nr, mail adresse eller privat adresse på denne siden!
- Sjikanering av andre og uhøflig oppførsel kan føre til permanent utestengelse uten forvarsel.
- Det er ikke tillatt å dele upersonlige innlegg, eller innlegg som linker til andre Facebook-sider/grupper.
- Konfliktsaker/rapporteringer/generell misnøye er ikke tillatt å ta på gruppens vegg. Dette SKAL tas direkte med admin på privat melding.
- Som medlem er du pliktig til å rapportere til admin dersom du kommer over dårlig oppførsel, mobbing, uthenging av enkeltperson, konfliktsaker, brudd på gruppens regler, eller medlemmer som ikke lengre har status som SINGEL.
- Profibilde skal være av deg selv.