036 - Filmwijk

Filmwijk is een wijk in Almere Stad-Oost.

Bewoners of geïnteresseerde kunnen in deze groep van gedachten wisselen en contact met elkaar onderhouden. Ken je mensen uit Filmwijk in je vriendenlijst, nodig ze gerust uit in 036 – Filmwijk.

Wil je wat vragen, delen, melden of heb je hulp nodig bij een klus, plaats dan gerust een bericht en/of foto. Meldingen openbare ruimtes en ervaringen over wijk gerelateerde dingen kunnen natuurlijk ook gedeeld worden. Misschien heeft u wel de juiste tip voor u wijkbewoner.

Wij hebben een FB-chat i.v.m. calamiteiten voor heel Filmwijk. Deze chat-groep heeft als doel de veiligheid en toezicht in de wijk te verbeteren. Alleen te gebruiken bij calamiteiten. Aanmelden kan alleen via PB bij Ruben Hofs. Lees ook hier de spelregels voordat u er gebruik van maakt!

Geen zakelijke of commerciële berichten, advertenties, foto’s , documenten en evenementen o.i.d. plaatsen voor een zaak of bedrijf met doel om winst te maken. Ook een link naar een website is niet toegestaan. Daarvoor kan je terecht op de zakelijke pagina www.facebook.com/groups/1422259381394299/

Groepsregels 036 - Filmwijk & FB Chat.
www.facebook.com/groups/493517194114401/files/

Met vriendelijke groet,

Monique Meijer (beheerder)
Ruben Hofs (mede-beheerder en fb-chat)