Jom Iklan 1 Malaysia

Anda Semua Dijemput Untuk Memasarkan Barangan @ Mencari Sesuatu Barang & Perkhidmatan Atau Sebagainya Yg Berkaitan Pembelian @ Jualan Secara Online Seperti Barangan Eletrik & Eletronik, Kosmetik, Permainan, Produk Kesihatan, Pakaian Dan Banyak Lagi.

AMARAN

Sebarang iklan yang mempunyai unsur-unsur MONEY GAME, SKIM CEPAT KAYA, MULTI LEVEL MARKETING (MLM) atau SYUBHAH / WAS-WAS / HARAM dan yang seangkatan dengannya adalah tidak dibenarkan sama sekali. Sekiranya didapati, iklan anda akan DIPADAM. Contoh: Infinity Downline dan RM20segera.com. - MESTI nyatakn produk yang hendak dijual jika mahu iklankan pelan pemasarannya dan bukan iklankan pelan pemasarannya semata2.

Tiada unsur-unsur politik, isu-isu sensitive, SPAM serta pemasaran produk LARANGAN seperti WIfi Hack.

URUSAN JUALBELI

“Jom Iklan 1 Malaysia” hanya aprove iklan sahaja. Segala urusniaga jualbeli termasuk mendapatkan maklumat info produk perlu berhubung secara terus dengan Si Pemilik Iklan (Penjual).

“Jom Iklan 1 Malaysia” tidak bertanggungjawab sekiranya berlaku sebarang risiko atau masalah seperti penipuan dan tuntutan antara penjual dan pembeli. Walau bagaimanapun sila maklumkan sekiranya hal demikian berlaku.

SEGALA KERJASAMA DRPD ANDA AMATLAH DIHARGAI… TQ..! ^_^