Imatra

Imatralaiset. Entiset. Nykyiset.

Täällä, alkuperäisessä Imatra-ryhmässä, jo vuodesta 2007 lähtien, ovat kokoontuvat Imatralaiset, entiset ja nykyiset muistelemaan ja jakamaan kokemuksia Imatrasta.


Näin kertoo Wikipedia:
Imatra on kaupunki Etelä-Karjalan maakunnassa Kaakkois-Suomessa. Kaupungissa asuu 28 447 henkilöä (31. tammikuuta 2012), Imatran naapurikuntia ovat Lappeenranta ja Ruokolahti. Imatra tunnetaan parhaiten Imatrankoskesta ja kaupungin läpi virtaavasta Vuoksesta. Imatran Valtionhotelli on myös erittäin tunnettu nähtävyys. Suurimpia työnantajia ovat Stora Enson Imatran tehtaat, Imatran kaupunki ja Ovakon terästehtaat. Myös VR sekä Rajavartiolaitoksen Raja- ja merivartiokoulu ja Kaakkois-Suomen rajavartiosto ovat merkittäviä työllistäjiä.

Imatran kauppala perustettiin toisen maailman sodan jälkeen vuonna 1948 kolmen teollisuustaajaman ympärille, jotka olivat aikaisemmin kuuluneet Ruokolahteen, Joutsenoon ja Jääskeen. Suurin osa Jääsken pitäjää jäi rajan toiselle puolelle, myös silloinen Enson taajama, nykyinen Svetogorskin kaupunki, jossa oli mm. suuri puunjalostustehdas.

Viralliset Imatran kaupungin sivut:
http://www.imatra.fi/

Viralliset Imatran kaupungin facebooksivut:
https://www.facebook.com/pages/Imatran-kaupunki/104130839731741?ref=ts&fref=ts

Imatrasta matkailijalle:
http://wikitravel.org/fi/Imatra

Virtuaali Vuoksi:
http://www3.lut.fi/eki/vuoksivirtaa/

Risto Olavi Koskisen Oli kerran Vuoksenniska -projekti:
http://www.vuoksenniska.net/

Oli kerran Vuoksenniska facebook sivut:
https://www.facebook.com/pages/Oli-kerran-Vuoksenniska/455022724527942

Ryhmän kuva-albumit asia-kirja:
https://www.facebook.com/notes/imatra/yhteiset-kuva-albumit/10152351853603396

Yritysten mainostaminen on tässä ryhmästä on kielletty!!
https://www.facebook.com/page_guidelines.php#promotionsguidelines

ÄLÄ jaa/julkaise yritysten mainoksia tai muuta (mainos)materiaalia ryhmän sivuilla.

Myös ravintolat ovat yrityksiä ÄLÄ jaa keikkailmoituksia ryhmän sivuilla.

Tämä ei ole myynti/vaihto/annetaan -ryhmä. ÄLÄ myy/vaihda/tee kauppaa ryhmän sivuilla. Kirppisryhmiä (Imatralta/Etelä-Karjalasta) löytyy hakutoiminnoilla.

Jos haluat tietoa Imatran ravintoloiden keikkatarjonnasta, ole reilu ja TYKKÄÄ ravintoloiden sivuista ja jaa OMILLA sivuilla tietoa esiintymisistä. Näin tieto leviää parhaiten.

ÄLÄ julkaise vaalimainontaa ryhmän sivuilla.

Voittoa tavoittelemattomien yhdisten tilaisuuksista voi ryhmän sivuilla kertoa. Älä tuki kuitenkaan seinää ja postaa montaa ilmoitusta tapahtumasta.

KERRO ihmeessä uutisista, kulttuuritarjonnasta (esim. maalaustaide, teatteri, sirkus, museo, yhteislaulu, ja jonglööraus) ja kaupungin (Imatran) asioista/tapahtumista ryhmän sivuilla. Myös kipakkaa kritiikkiä saa Imatrasta kirjoittaa.

Use the Finnish language or english group discussions. Thank you.

Ylläpitäjät: Mikko Kiero ja Pekka Hämäläinen.

Kannen kuva: Mikko Kiero