Kispiac

Sziasztok :)

Ebben a csoportban bárki hirdethet bármit, ami valós termék, vagy szolgáltatás. Nem engedélyezek semmilen 'keresd magad degeszre', kattints és keress', bármilyen MLM jellegű és 'otthon végezhető' munkát. Semmilyen hirdetés nem engedélyezett, ami az emberek átverését szolgálja bármilyen formában. A könnyebb adás-vétel miatt kérlek jelöljétek, melyik megyében vagytok. Ajánlom a hirdetéshez árat és helyet írni, mivel ez országos csoport (bár főleg Pest megye), így nem írsz feleslegesen. Mivel nincs semmilyen közünk más eladó hirdetéséhez, ezért semmilyen hirdetésért nem vállalunk felelősséget az abban foglaltak valóságáért.

Csatlakozz és ajánlj minket :)

Szabályok! Kérünk mindenkit a kulturált viselkedésre!
1: Csak albumba tölts! Különálló képeket feltölteni tilos. Lassítja a csoportot.
2: Albumon: név, helység képek mellett legalább ár!
3: Eladott dolgokat töröld!
4: Csoport linkeket a megfelelő helyre tedd!
5: Saját albumot is linkelhetsz be, de max 5-öt.
6: KÁROMKODNI, MÁS TERMÉKÉT KRITIZÁLNI TILOS!!
7: MINDENT AMIT A TÖRVÉNY BŰNTETT TILOS!
8: Aki elsőnek ír a termék alá,az élvezi az elsőbbséget!!
9: Amit tilos hirdetni: kamu internetes munkák, gyanús hitellehetőségek, MLM hálózatépítés, és bármi, ami az emberek átverését szolgálja közvetve vagy akár közvetetten. Ne más kárán keress, hanem vele együtt.
10: Csak valós emberek, cégek hirdethetnek valós terméket vagy szolgáltatást. Lehet a neved 'Eladó Matyi' de a termék igaz legyen.
11: Ha bárki a csoportban látható hirdetések kapcsán csalást vagy átverést észlel, lejezze felém (Vásár Barlang) és közzé tesszük, más ne legyen áldozata!
12: Kérünk mindenkit,ha lehet, mellőzzük az, ár megegyezés szerint' kiírást!
13. A gyengébbek kedvéért kellett be venni a szabályzatba, hogy átlag max napi 2 pontozás, ugyanaz a hirdetés legyen megosztva. Nem szeretnénk egy hirdetéssel óránként tele szemetelni a falat, de van aki ezt nem érti meg szép szóval!
Ha valaki nem tartja be a szabályzatot, és nem árral fog feltenni eladni kívánt holmit azt az albumot szólás nélkül töröljük!!
Aki nem tartja be figyelmeztetjük utána elbúcsúzunk tőle!


Üdv Vásár Barlang