Keski-Espoon korttelikirppis

TERVETULOA!

Keski- Espoon korttelikirppis on kaikille sääntöihin sitoutuville kirppiksistä pitäville tarkoitettu ryhmä. Lue säännöt huolella, sillä liittymällä ryhmään hyväksyt säännöt.

SÄÄNNÖT:

- Rehellistä, avointa ja iloista kaupankäyntiä.
- Seinälle saa laittaa ilmoituksia niin tietokoneella kuin kännykälläkin. Kansioita saa luoda.
- Myyntiaika 1kk, jottei selaaminen ole liian työlästä.
- Jokainen huolehtii heti kaupan jälkeen tai 1kk:n kuluttua ilmoituksen jättämisestä omien ilmoitustensa poistosta.
- Mikäli vanhentuneita ilmoituksia (yli 1kk) jää niin ylläpito poistaa niitä. Ilmoitukseen merkitään ensin "poisto" ja sen jälkeen ilmoitus poistetaan.
- Sivuilla saa kertoa alueen tapahtumista kirpputoriaiheeseen liittyen sekä kysyä neuvoa mieltä painaviin asioihin muilta ryhmän jäseniltä. Huolehdithan kuitenkin, että vastauksesi saatuasi ja tapahtumien jo loputtua poistat myös nämä ilmoitukset.
- Varsinainen myynti on suunnattu Espoon postinumeroalueille 02750, 02760 ja 02770.
Muuallakin asuvat saavat liittyä ryhmään ja myydä tuotteitaan, mutta silloin on tarjottava kuljetus edellämainituille postinumeroalueille.
- Jokaisessa ilmoituksessa tulee olla pyydettävä hinta sekä alue mistä tavaran voi noutaa. Muiden alueiden myyjät kirjoittavat noudettavan alueen tilalle "toimitus sovittuun paikkaan". Puutteliset ilmoitukset voidaan poistaa.
- Kauppa käydään avoimesti seinällä ja siiirrytään yksityisviestiin vasta, kun kauppa sovittu näin muutkin kiinnostuneet voivat seurata tavaran myyntiä.
- Sovitut kaupat ovat sitovia.
- Varaukset ovat täällä salllittuja mikäli myyjä itse suostuu varaamaan tuotetta. Varauksen tekijä sitoutuu selvittämään ensitilassa ottaako hän tuotetta vai ei, jotta myyjälle ei aiheudu haittaa varauksesta. Myyjä päättää itse millainen varausaika hänelle sopii.
- Ilmoita, jos tuote on muuallakin myynnissä.
- Nosta ilmoitustasi ylöspäin korkeintaan 1 x/vrk. Tee niin hyvä ilmoitus, että pysyy ylhäällä muiden toimesta :).
- Ryhmän jäsenet voivat ottaa ylläpitoon yhteyttä mikäli joku ryhmän jäsenistä rikkoo velvollisuuksiaan.
- Ylläpito pitää oikeuden poistaa ryhmästä tarvittaessa jäseniä ilman, että erityistä syytä tarvitsee ilmoittaa. Muiden arvostelusta seuraa välitön poisto ilman eri ilmoitusta.
- Ryhmän perustaja/ylläpito EI OLE vastuussa julkaistuista ilmoituksista, myydyistä/ostetuista tuotteista.

KÄYTÄNNÖN VINKKI: Kun ilmoituksia on paljon niin oman ilmoituksen löytäminen voi olla hankalaa. Ylhäällä, oikealla kohdasta "kuvat" löydät nopeasti oman kuvasi ja sen myötä ilmoituksesi. Nosta sitä seinällä ylöspäin ja sen jälkeen voit käydä seinältä poistamassa tai muokkaamassa ilmoitustasi. Myös myytäviä tuotteita voi selata sieltä.


Kaikille letkeää ja mukavaa kaupankäyntiä toivottaen!