XVII. kerület baba-mama börze

SZABÁLYZAT! SZABÁLYZAT! SZABÁLYZAT!

Sziasztok! Ezt a csoportot a 17. kerületi anyukák részére hoztam létre, ahova feltölthetitek gyermekeitek kinőtt ruháit ,cipőit.

- KEDVES TAGOK! MINDEN SZEMÉLY ÓRÁNKÉNT MAXIMUM 5 DB KÉPET HOZHAT ELŐRE/ EMELHET KI! HA TÖBB KERÜL FEL AZONNAL TÖRÖLJÜK!!!

-AMIKOR FOTÓT TÖLTÖTÖK FEL,LÉGYSZÍVES ÍRJÁTOK HOZZÁ HOGY AKTÍV, INNEN TUDHATJA MINDENKI HOGY MÉG ELADÓ! A MEGLÉVŐ ÉS ÚJ FOTÓK MELLÉ IS ( ne hozzászólásként írjátok mert azt egy idő után nem látni,hanem a kép szerkesztésbe ahova az adatait írjátok a dolgoknak)

-A FOTÓKAT A KÖZÖS ALBUMOKBA TÖLTSÉTEK,ABBA A KATEGÓRIÁBA/ALBUMBA AHOVA TARTOZIK! AMINT ÜZENŐFALRA KERÜL KÉP, AZONNAL TÖRÖLJÜK!!!NE HOZZ LÉTRE ÚJ ALBUMOT ÉS NE TÖLTS AZ ÜZENŐFALRA KÖZVETLEN KÉPEKET, HIRDETÉST EZEK FIGYELMEZTETÉS NÉLKÜL TÖRLÉSRE KERÜLNEK.HA SZERETNÉD, HOGY AZ ÜZENŐ FALON IS MEGJELENJEN AKKOR A KÉP MELLÉ ÍRJ KOMMENTET

MINDEN FOTÓHOZ ÍRJATOK ÁRAT ÉS MÉRETET,ÍGY SOKKAL KÖNNYEBBEN TUDJÁTOK ELADNI

-HA ELADTATOK VALAMIT TÖRÖLJÉTEK!!!!

AKIK NEM TARTJÁK BE A SZABÁLYZATOT ÉS TÖBBSZÖRI FIGYELMEZTETÉSRE NEM REAGÁLNAK KITILTJUK A CSOPORTBÓL!

A csoportba hívjátok meg ismerőseiteket, barátaitokat is, mert minél többen vagyunk, annál nagyobb a választék. Ezt a csoportot az adminok teljes önszorgalomból segitik, kérek mindenkit, hogy ha kérnek valamit, azt rövid időn belül csináljátok meg.Kellemes adás-vételt mindenkinek. Bármi kérdésetek van, foduljatok hozzánk bizalommal. Vadasné Budai Ivett, Filepné Szabó Zsófia, Zséliné Horváth Timi.Ildikó Budainé Sztankó.