Hondenetiquette

De Hondenetiquette is ontwikkeld in 2012 door Renate Steinfort en Jennifer de Jongh met als doel: meer begrip en minder ergernissen voor elke gebruiker van de buitenruimte, met én zonder hond.
Rekening met elkaar houden, je hond bij je houden daar waar het hoort, de poep opruimen waar het hoort, zorgen dat ook andere mensen zonder honden niet gehinderd worden door jouw viervoeter(s) én hondeneigenaren onder elkaar adviseren, dit alles behoort tot het doel van de opzet van deze etiquette.

De Powerpoint van de "Hondenetiquette" kan vrij worden gebruikt door eenieder die dat wil van de websites van" Life Coach Company" http://www.lifecoachcompany.nl/images/Hondenetiquette_pp_1A.pdf
en "Hulphonden voor Autisme" http://hulphondenvoorautisme.nl/Hondenetiquette_pp_1A.pdf
, echter altijd in originele staat en (dus) met vermelding van de makers. Er is ook een mooie full-color folder te bestellen bij de makers, vanaf 50 stuks.

Let op! Reclame wordt, zonder overleg, verwijderd.
Deze pagina is ook niet bedoeld voor aanbevelingen van welke andere soort dan ook.
En,.. deze pagina is absoluut niet bedoeld als pagina om te klagen,.. maar juist, nét als de Hondenetiquette bedoeld als ondersteuning bij het verbeteren van vervelende situaties of gebeurtenissen!
We gaan voor oplossingen!!!