Kladionica NS Ludbreg

Pravila:

1. Kladionica se odnosi na utakmice svih klubova članova NS Ludbreg koji se natječu u ligaškim natjecanjima HNS-a (3. HNL Sjever – Podravina; 1 ŽNL Varaždin – Zadrugar, Sloga i Plitvica; svi klubovi u ligama NS Ludbreg)

2. Administrator grupe objavljuje parove prema rasporedu na stranicama NS Ludbreg, ŽNS Varaždin, odnosno 3 HNL Sjever.

3. Svaki član ima pravo postaviti svoje prognoze najkasnije do 00:01 sati u subotu koja prethodi kolu (znači, rok za prvo kolo je to 17.8.2013 – 00:01 sati) u komentar objavljenih utakmica. Svaki član može postaviti samo jednu prognozu i prognoza koja je jednom postavljena se više nemože editirati, osim u slučaju dozvole Administratora grupe.

4. Ukoliko će se neke utakmice igrati kroz tjedan (ponedjeljak - petak) – one se ne postavljaju u kladionicu.

5. Svaki član mora postaviti svoju prognozu na slijedeći način:
a. Postaviti točan rezultat svake utakmice koju Administrator grupe objavi u komentar ispod objavljenih utakmica.
b. Po svakom kolu, svaki igrač može (ali ne mora) postaviti dvoznak na jednu utakmicu liga NS Ludbreg – bez točnog rezultata (to znači da se na utakmice klubova u 1. ŽNL Varaždin i na utakmice NK „Podravine postavlja samo točan rezultat)

6. Administrator grupe objavljuje rezultate kojima su utakmice registrirane. Ukoliko utakmica ne bude odigrana i registrirana rezultatom 3:0 p.f. – utakmica se ne računa u bodovanju. Ukoliko utakmica bude odigrana a prekinuta zbog nedostatka igrača jedne momčadi, u bodovanju se broji rezultat koji je bio u trenutku prekida (bez obzira bude li utakmica registrirana 3:0 p.f.). Ukoliko završena utakmica bude registrirana nekim drugim rezultatom osim onoga s kojim je završena (npr. Utakmica završi 2:1, a zbog nastupa igrača koji nije imao pravo nastupa ona se registrira 0:3 p.f.,), utakmica ne ulazi u bodovanje. Za sve ostale slučajeve, Administrator grupe odlučuje kako će se utakmica bodovati.

7. Bodovanje:
a. Pogođen tip – 3 boda
b. Pogođen točan rezultat + tip – 5 bodova
c. Pogođen dvoznak – 2 boda

8. Određivanje plasmana – Nakon svakog kola, Administrator grupe objavljuje službene rezultate i na temelju tih rezultata određuje tablicu za svako kolo. U slučaju da ili-ili više igrača imaju identičan broj bodova u kolu, pobjednik je onaj koji je pogodio više točnih rezultata. Ukoliko su dva ili više igrača i u tom slučaju izjednačeni, pobjednik kola je onaj koji je svoju prognozu prije objavio na grupi. Administrator grupe će na kraju svakog kola objavljivati plasman tog kola i konačni plasman koji je zbroj svih bodova koje je igrač skupio.

9. Konačni plasman – Kladionica traje 13 kola (u zadnja 3 kola se postavljaju rezultati bez 2 lige NS Ludbreg – pravila su ista), i koji igrač ima najviše bodova je pobjednik. Ukoliko dva ili više igrača imaju isti broj bodova, pobjednik je onaj koji je više puta bio pobjednik kola. Ukoliko je i u tom slučaju dva ili više pobjednika izjednačeno, gleda se koji je igrač pogodio više točnih rezultata kroz sezonu.