ΝΕΑΝΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Το γκρουπ απευθύνεται σε όλους τους νέους και μελλοντικούς επιχειρηματίες της Θεσσαλονίκης! Ο στόχος του είναι να φέρει σε επαφή νέους ανθρώπους που επιχειρουν ή θέλουν να επιχειρήσουν σε κάποιον τομέα έτσι ώστε να ανταλλάξουν τις απόψεις τους για διάφορα θεματα γύρω από την επιχειρηματικότητα καθώς και να δημιουργηθούν νέες καινοτόμες ιδέες και συνεργασίες! Τα μέλη μας θα μπορούν να λάβουν μέρος σε πλειάδα από δράσεις όπως σεμινάρια , ημερίδες , συναντήσεις και άλλα που θα βοηθήσουν να δικτυωθούν και να γνωρίσουν και άλλα άτομα με ίδια ενδιαφέροντα!

Είναι σημαντικό για εμάς να μπείτε και να γίνετε φίλοι μας και στο προφίλ που έχουμε δημιουργήσει και θα το βρείτε στο παρακάτω λινκ:

http://www.facebook.com/profile.php?id=1394679302&ref=ts

http://www.linkedin.com/groups/Neaniki-Epixeirimatikotita-4261719?trk=myg_ugrp_ovr


Θα εκτιμούσαμε πολυ να κάνατε invite τους φίλους σας στο group.

Αναμένετε για νέες εξελίξεις, οι οποίες θα είναι πάρα πολύ ενδιαφέρουσες....!

The group is open to all new and future entrepreneurs in Athens! The goal is to bring together young people who are trying or want to try in a field to exchange views on various issues around entrepreneurship and create new innovative ideas and partnerships! Our members can take part to a multitude of activities such as seminars, workshops, meetings and others that will help to network and meet other people with similar interests!

It is important for everyone who is interested to get in and become friends with the following profile we've created.

Our profile link

http://www.facebook.com/profile.php?id=1394679302&ref=ts

http://www.linkedin.com/groups/Neaniki-Epixeirimatikotita-4261719?trk=myg_ugrp_ovr

We would appreciate it if you could invite your friends to this group.

Keep watch for new developments that will be very interesting ....!