Frivillige i Ungdommens Røde Kors

Denne gruppe er for alle, som arbejder frivilligt i Ungdommens Røde Kors. Her kan frivillige sparre, udveksle tips til relevante arrangementer eller historier om Ungdommens Røde Kors.

Kun opslag med relation til det at være frivillig i Ungdommens Røde Kors er tilladt i denne gruppe.

Like Ungdommens Røde Kors på Facebook her: https://www.facebook.com/ungdommensroedekors
Besøg Ungdommens Røde Kors' hjemmeside her: http://www.urk.dk/

----------------------------------------------------------------------------

Ungdommens Røde Kors er Danmarks største humanitære ungdomsorganisation. Vi hjælper børn og unge med problemer som ensomhed, misbrug, fattigdom og vold. Fra lektiehjælp og ferielejr til chat og væresteder. Fra menneske til menneske. Tusindvis af unge frivillige udgør kernen i Ungdommens Røde Kors.

Hver sommer giver vi mere end 1200 børn en uges ferielejr. Vi støtter børn og unges skolegang med lektiecaféer og mentorprogrammer. Vi driver klubber og afholder idrætsaktiviteter i udsatte boligområder. Vi giver børn på landets asyl- og krisecentre en lidt bedre tilværelse. Vi bekæmper intolerance og udbreder kendskabet til børns rettigheder med rollespil. Og vi sørger for, at børn og unge, der har det svært, får hjælp og kontakt med andre gennem telefon- og chatlinjer.

Det koster kun 100 kroner om året at være medlem af Ungdommens Røde Kors, men dit medlemskab er meget mere værd. For hvert medlem får vi nemlig flere hundrede kroner i støtte fra tipsmidlerne via Dansk Ungdoms Fællesråd. Bliv medlem her: http://www.urk.dk/medlem