Inredning, inspiration & renovering

Gruppen för oss som älskar inredning och renovering!

I den här gruppen lägger vi upp allt ifrån inredningsbilder och inspiration till renoveringsprojekt och frågor om allt som rör ämnet.

Lite "gruppregler" för bästa möjliga trevnad:
- Håll GOD TON i konversationer
-Undvik att kommentera på det ni inte gillar, det tjänar ingen på!
-Husmorstips och diverse annat som inte har med inredning/renovering/hus/hem att göra hänvisas till sådana grupper
- Detta är INTE en köp & säljsida. Om någon frågar vart saker på bilden är köpt är det självklart att du kan meddela vart, även om det är du själv som säljer.
Det är tillåtet att länka till hemsidor eller facebooksidor/grupper som har försäljning, men enskilda säljannonser tas bort.
- Ser ni något inlägg som är spam/otrevligt/inte hör hit så klicka på pilen till höger om inlägg och välj "anmäl till administratör" så att vi kan ta bort det
- Vi tar oss friheten att radera inlägg som startar onödig diskussion eller innehåller annat som inte passar in här på sidan.
- Tänk på att ni är vuxna människor (förhoppningsvis) och starta inte onödiga diskussioner, gnällinlägg eller liknande som skapar dålig stämning. Världen är full nog av internethat och gnäll!
- Missköter man sig genom att t.ex lämna onödiga kommentarer och skapa diskussion kan detta leda till uteslutning i gruppen. Vi kommer att ge en varning och upprepas beteendet trots detta kommer det att leda till blockering.

/ Admin Hanna Dahlberg, Hillevi Nyström & Bara Therese Glad