Boxholms Nya Loppis

Hejsan!

Här kan du sälja nytt som gammalt utan begränsningar av hur mycket du får lägga upp. Det ska stå en förklaring under varje bild o pris.

Den som skriver köper först under en annons har då första tjing . Skriv ej köper om du ej tänkt fullfölja köpet, utan har du skrivit köper förväntas det att du fullföljer .

När en vara du har ute är såld markerar du såld o så småningom plockar du bort din annons. Du plockar även bort din annons som ej gäller längre eller har du kanske dubletter av någon som du satt om på sidan,då ska den gamla bort först. Detta ansvarar man i första hand själv om.

Bud är ej tillåtet på denna sida. Vi anser ibland att det blir problem.

Vi som administratörer förbehåller oss rätten att radera era annonser om regler ej följs. Vi ger först en tillsägelse o har ni ej åtgärdat problemet inom nästkommande dag raderas den utan förvarning igen.

En gång i slutet av varje månad rensar vi alla annonser på sidan pga att det ibland tyvärr missköts . Detta meddelas vid varje tillfälle av oss administratörer. När det är klart öppnas sidan igen för att kunna lägga ut annonser.

Vi har även skapat en fil som heter efterlysningar, där vi kan sätta in sådant som vi söker. Exempelvis: möbler, kläder, osv....
Vi tror att det kommer göra det lättare att hitta i loggan ibland era annonser o har därför skapat denna fil.


När ni säljer eller köper en vara får ni själva göra upp om hur ni ska hämta / lämna , men vi anser att varan ska kunna fraktas till Boxholm om man ej skulle bo här i området och köparen ej kan ta sig till stället . (Alltså säljarens uppgift att ta grejerna till Boxholm. )

Vi vill även rekommendera att mötas upp vid en central plats och för minderåriga ha en vuxen i sällskap.

Vi har även ett gott bemötande emot varandra här med god kundservice .

Vi som är administratörer på sidan vill att ni kommer med förslag om ni vill tycka till om några regler vi missat eller som vi bör ha via ett PM till någon av Mikaela eller Therese även vid problem kontaktar ni oss/
Lycka Till och varmt välkomna!