Raub Kita II

RAUB KITA II ialah sebuah gorup facebook alam maya (virtual) yang bertujuan untuk membina, mengeratkan dan mengekalkan silaturahim sesamA ahli2 melalui pertukaran idea, pendapat dan maklumat yang telus dan bebas. Interaksi ahli2 adalah melalui media facebook dan juga pertemuan2..

RAUB KITA II juge berusaha memperkasAkan Bahasa Melayu loghat Raub.

KEAHLIAN RAUB KITA II

1. Anak watan Raub yang menetap di Raub atau di perantauan.

2. Suami atau isteri DAN ahli keluarga anak watan Raub.

3. Bukan anak watan Raub tetapi kerjA atau menetap di Raub serta ahli keluarganyA.

4. Lain2 individu yang admin RAUB KITA II berpendapat boleh menyumbang sesuatu yang membawa faedah kepada RAUB KITA II .

5.Yang berasal dari Pahang

BAHASA YANG DIGUNAKAN DALAM POSTING2 DI WALL RAUB KITA II HENDAKLAH BAHASA MELAYU LOGHAT RAUB,BAHASA STANDARD ATAU BAHASA INGGERIS

6. Ahli2 boleh menjemput sesiapa sahaja menjadi ahli RAUB KITA II kerana Group in masih di kategorikan OPEN, walaubagaimanapun ADMIN berhak untuk menambah atau mengeluarkan mana mana ahli yang dirasakan tidak sesuai untuk berada disini

7. Iklan hanya di benar kan pada hari rabu dan khamis sahaja bermula dari jam 12.01 pagi hingga jam 12.00 malam,Bagi peniaga peniaga yang aktif dalam menjual produk MLM, mereka dibenarkan mempromosi produk tetapi di larang mempromosi program.

8.Sebarang iklan hendaklah menyertakan harga, kos penghantaran, lain lain caj yang berkaitan,sertakan juga nombor telefon atau email untuk dihubungi dalam post."PM/SMS/Whatsapp" untuk keterangan lanjut adalah dilarang".

9.Posting2 politik, berbau perkauman, persukuan, hasutan, fitnah, tohmahan. provokatif dan lucah adelah DILARANG sama sekali.HIDUP RAUB KITA II, INSYAALLAH!