Fjärås med omnejd loppis-sida

Här säljer, köper, byter å skänker bort vi så mycket vi orkar! Att önska går också bra, vi är många som har prylar som önskar nya ägare fast att vi inte vet om det än.
Ju mer prylar som någon annan vill ha istället för att det slängs desto bättre för miljön För att annonsera: beskriv varans skick, fast pris, bud eller vad du vill byta mot. Om det är budgivning så skriv sluttid för budgivningen. Skriv även var varan finns att hämta eller mötesplats. Det är säljarens ansvar att avgöra när en försäljning är över. När varan är såld är det säljarens ansvar att ta bort annonsen! (håll musen över bilden, tryck sen på options där det står -ta bort foto-.) Det är INTE tillåtet att puffa upp sin annons utan att göra en prissänkning.
Det är tillåtet att puffa upp sin annons vid budgivning när sluttiden närmar sig. Om säljaren inte bor i Fjärås så skriv det i annonsen så det inte blir missförstånd. Oavsett var man bor eller var varan befinner sig så får man annonsera. Det är upp till säljare och köpare att välja ev. mötesplats. Ta alla frågor ni har om varan via Pm, så slipper alltid samma vara hamna överst varje gång någon kommente