ebay prodaja za najmanje

Grupa je osnovana sa ciljem da omoguči roditeljima koji nisu u mogučnosti ili nisu upučeni u kupnju putem interneta sa pojedinih prodajnih stranica, naručivanje raznih artikala po izuzetno povoljnim cijenama za najmanje - djecu.

Artikli nisu odmah dostupni, nego ih se naručuje i čeka se od 15-35 radnih dana. Nakon vidljive uplate na račun, željene atikle naručujem i dobavljač ih direktno šalje na Vašu kućnu adresu da se izbjegnu dodatni troškovi dostave.

Kad primite paketić, na njemu obično piše da je iznos paketa u vrijednosti od nekoliko dolara - neka Vas to ne sputava kod izračuna cijene. Dobavljač napiše najmanji mogući iznos da bi paket izbjegao carinjenje, koje je u Hrvatskoj limitirano na iznos od 160.00 kn. Ukoliko bi dobavljač na paket napisao pravu vrijednost artikla, a u slučaju da je iznos preko 160.00 kn, kupac onda mora plačati još carinu.

Pojedini artikli koji su ODMAH DOSTUPNI će se objavljivati u albumu pod nazivom Odmah dostupno - oni se šalju nakon vidljive uplate na račun, poštarina je od 5 - 15 kn ovisno da li izabirete obično slanje ili preporučeno i kod Vas su za 2 - 3 dana

Molim vas sve kojima slucajno paketi NE STIGNU u krajnjem roku od 35 radnih dana kao sto svima pisem-javite mi se. Iako je to svima vama jasno i javite se kojima kasni, jos uvijek ima pojedinaca kojima to nije jasno pa se javljaju nakon vise od 2 mj i prozivaju me da nisam fer niti korektna jer NIGDJE ne pise da mi se morate javiti ako roba kasni- sada pise!!
Kad se javite u roku isporuke koji istice, ja mogu reagirati, ali ako mi se javite za 2.5, 3 mj i trazite novce a svjesni ste da je greska vasa jer se niste javile na vrijeme samo sto to ne zelite prihvatiti, NE ODGOVARAM za isto i vise necu vracati novce iz svog dzepa. Svi znate da sam razumna i za svakakve dogovore, ali samo kad se pristupi fer. I meni je u interesu da svi dobijete sve za najkrace vrijeme, ali na to ne mogu utjecati, kao niti na sam rok isporuke.
Znaci, vodite racuna o tome kad ste nesto narucili i da li je stiglo ili nije

Pošto se javlja sve više mama koje traže podatke za uplatu, naručuju, rezerviraju, a zatim se više ne jave a niti ne uplačuju, takve će nakon nekoliko dana od obečane a neizvršene uplate i nejavljanja, biti izbačene iz grupe.

U nadi da ćete uspjeti pronaći nešto za svoje najmanje, želim Vam ugodno kupovanje!