Frivilliggruppe Dyrebeskyttelsen Norge Haugaland

Denne gruppen er for de frivillige i Dyrebeskyttelsen Norge Haugaland.

Intensjonen med denne gruppen er om du som har ideer til aktiviteter, kan legge de ut her.
Husk at alle ideer trenger en plan på hvordan de kan gjennomføres. Tenk derfor nøye igjennom forslaget ditt og kom med forslag til løsning på hvordan gå frem.
Få godt frem planleggings-, gjennomførings- og etterarbeidsperioden. Hvem som skal gjøre hva i hvert tilfelle.
Har du et forslag i et Word eller Excel dokument, last gjerne dette opp under kategorien Filer. Her kan alle redigere og endre etter sitt behov.
Vær kreativ og konstruktiv samtidig som du er åpen for forslag fra andre.

Eksempler på ting som kan gjennomføres er: Stand, salg av diverse varer, frivillige til loddsalg, vaffel eller pølsesalg, dugnadsarbeid, konkurranser osv.
Alle forslag er velkomne :)

Alle er velkommen i denne gruppen. Kanskje du ikke har tid eller anledning nå, men senere. Still på det du kan, alt hjelper :)

Regler i gruppen:
Vi vet at dyrehold og dyrevelferd er noe som engasjerer mange. Vi ber derfor medlemmene av gruppen om å respektere andres meninger samt vise forståelse og høflighet. Kommentarer som bare har til hensikt å irritere og såre, er uønsket.

Dersom noen går imot gruppens regler, vil personen få en advarsel. Utestengelse fra gruppen blir neste skritt hvis advarselen ikke blir tatt til følge.

*Hold dere til Tema i innlegget!
*For å ha en saklig og informativ diskusjon, må man ikke alltid være enig. Har du sterke meninger om en sak, tenk igjennom før du skriver. Flere kan reagere på det du skriver.
*Dersom en diskusjon eskalerer ut av kontroll eller utvikler seg på en måte som ikke er akseptabel, kan administrator velge å stoppe diskusjonen eller slette tråden. Personangrep er ikke akseptabelt. Rapporter innlegg du mener ikke har noe på gruppen å gjøre.
* Hvis du ikke har noe positivt eller konstruktivt å skrive, hold det for deg selv!
*Kommenter kun hvis du er interessert i det aktuelle emnet. Vi ønsker å ha oss frabedt «tomme setninger» som ikke bidrar til noe for å bedre emnet/situasjonen.


*Språkbruk: Prøv og bruk bokmål eller nynorsk. Dette er for at innlegg skal bli lettere å tolke for alle gruppemedlemmer.
*Unngå bruk av CAPS LOCK da dette blir oppfattet som skriking.

*Er du uenig i noe som blir gjort på gruppen. Send oss en mail på [email protected]