Ik geef weg Regio Varsenare - Jabbeke - Snellegem - Zerkegem - Stalhille

In deze groep kun je maar één ding doen: hulp of spullen aanbieden die je gewoon zomaar weg wilt geven. Onvoorwaardelijk. Iets waarop iemand op kan antwoorden: 'Ja dat wil ik' en dat diegene het dan krijgt van jou.

Het is handig als je ZELF JE BERICHT VERWIJDERT als het is weggegeven, of als na een tijdje niemand het blijkt te willen. Dat scheelt ons werk en houdt de groep schoon.

Korting op jezelf weggeven en andere 'slimme' marketing vinden wij 'niet leuk' en halen we snel weg. We doen niet aan discussie of het aanprijzen van andere initiatieven, hoe gaaf ze ook zijn. We doen niet aan tips voor gratis dingen op andere websites.

Wij halen weg (om de kwaliteit van de groep zo hoog mogelijk te houden):

- Alle posts die niet direct iets te geef aanbieden
- Alle reacties die niet opbouwend zijn - en dat is subjectief inderdaad ;)

Discussies worden verwijderd, want die zijn niet leuk. Dit is geen internetforum! Er zijn genoeg andere discussiegroepen online. Als je ergens een vraag over hebt, neem dan contact op met een moderator.

Als je herhaaldelijk dingen doet waarvoor deze groep niet bedoeld is dan verwijderen we je. De kwaliteit van de groep en daarmee het voortbestaan ervan gaat voor.

Deze spelregels kunnen ten allen tijde veranderen, zeker als gevolg van een nieuw type bericht waar we nog geen rekening mee hebben gehouden.