Støttegruppe til Adam Jennie's SPED center.

Vi er en gruppe studerende som arbejder på SPED, Adam Jennie’s Center i Mandaue Cebu det næste halve år. Centeret er non-profit og der er en stor gruppe børn som er delt op i 3 klasser. Eleverne er alt fra 5-33 så det en bred gruppe af elever og en dejlig gruppe. Alle børnene har en form for handicap, nogen er fysisk handicappet, andre ADHD og nogen af pigerne er bare døve men fungere helt fint ellers. Midlerne på centeret er små og det derfor svært som studerende at være med til at lave aktiviteter der er med til at udvikle børnene og ikke mindst udfordre dem.
Noget så basalt som undervisningsmateriale i form af f.eks. bøger er der ikke meget af, det er ofte den samme bog børnene sidder med dag efter dag, og læser de samme ting. Dette gør ofte at de keder sig og det skaber rigtig meget uro, som gør det svært for hele klasse at fungere optimalt. Målgruppe vi har på centeret har specielt brug for ro omkring dem for at kunne koncentrere sig om at lære eller bare om simple aktiviteter som f.eks. at børste tænder.
Noget vi studerende har snakket er også børnenes helbred, f.eks. deres mundhygiejne er rigtig dårlig og mange af børnene mangler tænder eller har fået revet dem ud da de er helt rådnet væk. Dette var noget vi rigtig gerne vil prøve at hjælpe til med at ændre på så børnene i det mindste fik børstet tænder engang om dagen, men dette kræver igen penge og da centeret lever på donationer er det os selv der skal skaffe pengene. Derfor kunne det fedt hvis vi kendte nogen der kunne tænke sig at donerer lidt så der er mulighed for at give børnene nogle bedre vilkår og bedre mulighed for indlæring i skolen. Selv små beløb kan nå langt i på Filippinerne.

Jeg vil her i gruppen ligge billeder og videoer op af hvad børnene laver og hvad pengene går til :)

Kunne man tænke sig at støtte er reg nr: 2440 og kontonummer:8980 1849 95 skriv gerne jeres navn med også:)