Insurance Management Bears

Korpenfotboll nästa!
Kul!
Här kommer lite MER information!
Vi är ett blandat gäng, främst måltidsekologer, både killar och tjejer som ska spela i laget med namnet Insurance Management Bears. Vi börjar spela den 8 november SOM DET SER UT JUST NU. Kan bli ändringar. Schema kommer senare. Vi spelar på universitetet!

Matchtröjor: vita!

Det kommer totalt att kosta 325kr /person som det ser ut nu när vi är femton personer med.
Kostnaden består av 150 kr i medlemsavgift per person + 2600/lag som vi splittar på 15. Medlemsavgiften kommer alla att betala var för sig, och den räkningen kommer så småningom på er mail. Den andra avgiften på 2600kr betalar jag och sedan ber jag er betala 1/15 till mig. Jag har inte fått den fakturan ännu så det kommer senare.

Vad gäller licensierade spelade så vet jag inte mer än vad som står i informationen från korpen. (Se inlägg i gruppen). De säger att inga licensierade spelade får delta men hur hårda de är på det vet jag inte. Det är upp till den som undrar att kolla upp det med sin klubb/korpen.

Hm... vad mer? Titta gärna på infon från korpen! Där står det bland annat att matcherna är på lördagar så boka in dem :) Men det är inte säkert att det blir varje lördag. Jag hör av mig igen när schema kommer!

Vi höres!
Kram på er!