Seri de muzica si arta - ORSOVA

La baza proiectului "seri de muzica si arta" sta o initiativa privata. Este un proiect pur cultural, departe de orice interventie politica.
Vor fi evenimente organizate pentru iubitorii de muzica si arta, pentru orsoveni, pentru cei ce locuiesc in zonele invecinate, pentru turisti,etc.
Este un proiect pentru generatia noua - a copiilor nostri, care acum au nevoie sa-si formeze aripile pentru un viitor mai bun, mai bogat spiritual. Suntem datori sa le oferim o alternativa la ceea ce traim zi de zi... Au nevoie sa invete sa asculte muzica buna, sa stie ce inseamna arta sub orice forma de manifestare a ei.
La fiecare eveniment organizat in cadrul proiectului vom invita un artist din domeniul muzical, pe care il vom prezenta pe larg pe pagina noastra de facebook " Seri de muzica si arta - ORSOVA" (grup).
In spatele proiectului se afla o echipa de voluntari care nu urmaresc nici un castig material; din vanzarea biletelor se vor plati onorariile artistilor invitati si minimum de cheltuieli care se impun pentru organizarea si promovarea in bune conditii a evenimentelor.
Proiectul vizeaza totodata sustinerea si promovarea scriitorilor si a artistilor din zona prin vernisaje, expozitii, lansari de carte, ateliere de creatie, etc.
Orice persoana dornica sa ne sustina si sa ne promoveze initiativa, este binevenita! Orice artist dornic sa-si impartaseasca talentul si sa-si expuna rezultatul inspiratiei cu care a fost inzestrat este asteptat cu mare drag!
Pentru orice alte detalii privind proiectul sau rezervari la evenimentele organizate, va rugam sunati la nr. de telefon:
0741594544