Tussede Singler ;-)

Velkommen til ''Tussede Singler'' ;-) ..
Dette er den ''nye'' & ''rigtige'' tussede singler! Nogen har åbenbart fået ondt i røven, og valgt at anmelde min gamle gruppe gentagende gange, og efterfølgende har facebook valgt at slette den!. Men det lige meget, vi laver bare en ny! ;-).
Men denne gang! gør vi det bedre end vi gjorde sidst!! :)'
Derfor kommer vi nu til reglerne ;)!

REGLER:

1# HOLD DEN GODE TONE!
- Ingen af os gider at se på i sidder og sviner hinanden til offentligt, det er simpelthen så barnligt! Et er at diskutere, noget helt andet er at sidde og svine, true og krænke et andet menneske! Dette gider vi ikke se på, her i gruppen!

2# INGEN REKLAME!
- Jeg er ligeglad om du er murer, designer, kunstner, tatovør what ever! Reklamer på din egen væg, ikke i denne gruppe! Alle der ikke overholder dette, vil blive blokeret fra gruppen, uden varsel. færdig slut!

3# TÆNK DIG OM FØR DU KONTAKTER ADMIN TEAMET PRIVAT!
- Vi er også mennesker, og vi har også et liv ved siden af facebook! Tænk lige over, om du ikke selv kunne blokerer, slette, gøre et eller andet selv?! Før du bruger en admins tid! ..

4# INGEN MUSIK, DYRE, TORTUR VIDEOER PÅ VÆGGEN!
- Dette er en single gruppe! Post billeder af DIG selv!. Og ikke af alt muligt andet ligegyldigt lort..

5# TAG EN ADMIN!
- Hvis du ser noget der ikke er i orden, her i gruppen! Så lav et ''@'' og skriv admins navn! Så kigger vi på det hurtigst muligt!