80's ROCKS - Kasarimusiikin kannattajat

HUOMIO!! LUKEKAA TÄMÄ ENNEN KUIN JAATTE RYHMÄSSÄ MITÄÄN!!

Kasari-rock on parasta!

Jos et halua turhia ilmoituksia ryhmässä kirjoitettavista viesteistä, käy muuttamassa Ilmoitusasetuksia.

FB-ryhmä on nimenomaan omistettu KASARIROKILLE sen eri muodoissa!

Tästä syystä pitäydymme täällä nimenomaan ROKIMMASSA kasarimusiikissa ja -bändeissä, sekä uudemmissa, kasarivaikutteisissa bändeissä.

PÄÄSÄÄNTÖISESTI, jos bändi on julkaissut materiaalia 80-luvulla, myös sitä ennen ja sen jälkeen ilmestyneet julkaisut sopivat tähän ryhmään.

ENSI-SIJAISESTI julkaistava materiaali pitää kuitenkin olla kasarilta!

Kyselyitä ja/tai kilpailuja jne. voi kaikki jäsenet järjestää, kunhan pyytää siihen luvan ensin Ylläpidolta.

Suomenkielistä kasarimusaa emme jaa sivustolle, muuten kuin sille varatussa Suominurkkaus -topikissa joka PERJANTAI, samoin kasari-ajan punk/funk/rockabilly/alternative/new wave-musiikkia LAUANTAISIN ja Doom/Death/Black-metallia SUNNUNTAISIN, kumpikin omassa topikissaan. Myös modernille Power-metallille on varattu oma topikki PERJANTAISIN sekä proge-musalle LAUANTAISIN.

Myöskään oman suosikkibändin JATKUVA postaaminen ja samoin ylenpalttinen kuvien julkaisu ryhmän seinälle ei ole suotavaa. KOHTUUS kaikessa on parempaa!

Kaikenlainen haukkuminen tai arvosteleminen koskien muita ryhmäläisiä tai heidän julkaisujaan on ehdottomasti kielletty. Tälläinen toiminta kitketään pois heti, viime kädessä rikkeen tehneen ryhmästä erottamisella!

Myöskään "kolmannen osapuolen" ja mainos-spämmien julkaiseminen ei ole sallittua ryhmässä.

Jatkuva ryhmään sopimattomien julkaisujen postaaminen johtaa varoitukseen ja viimekädessä jäsenen erottamiseen.

Moderaattorit tekevät päätökset, mikä on sopivaa ja mikä ei. Poistetuista julkaisuista ei kannata purnata. Jos kuitenkin haluat lisäselvitystä, niin voit kysyä asiasta meiltä, mutta teethän sen YV:n kautta.

Tervetuloa mukaan!

80's Rocks!