Kumpulan Wayang Golek Sunda Tukang banyol

Wilujeng sumping ksadayana baraya org sunda nu mika cinta wayang golek..
Mugia ieu grup tiasa ningkatken tali silaturahmi kangge urg sdayana kususna kanggo anggota nu aya ddieu,

mangga ah urg junjung tinggi nilai kesopanan sareng ninggkat rasa silih asah silih asih silih asuh.