Vi som söker vänner - Skellefteå

Hej ! Jag som startat upp gruppen heter Tove. Jag tycker det är viktigt att alla har någon att vända sig till, en vän som finns där. Denna grupp har jag startat för alla er som söker nya vänner att umgås med här i Skellefteå med omnejd. Detta kan vara ett bra sätt att få upp ögonen för varandra. Alla förtjänar att ha en vän vid sin sida och här kan vi få detta att ske.

Detta är en grupp som tar emot alla med öppna armar och här kan man vara sig själv och ingen typ av kränkning är tillåten. Man behöver givetvis inte skaffa nya vänner om man inte vill, men denna grupp kan förändra liv. Förändra liv för de som kanske inte har några vänner eller är mobbade eller vilken livshistoria man än har.

Här kan ni skriva vad just ni söker efter eller berätta er historia - något ni varit med om som är jobbigt och få stöd och tips av andra. Vi kan göra Skellefteå lite bättre och fixa så att alla har en vän att vända sig till.

Vill du stoppa mobbning och ge alla chans till en vänskap? Vill du stödja de ensamma? Vill du hitta nya gemenskaper? Då är detta gruppen för dig! Dela och bjud in vänner.


Administratörer är Tove och Stina.

Tillsammans knyter vi vänskapsband ♥