MOTO KLUB OSIJEK

Grad Osijek imao je uvijek bogatu motociklističku tradiciju. Nadaleko su bili poznati "Majski Susreti Motorista" gdje su se rado okupljali bikeri iz cijele Europe, a ne rijetko je znao navratiti i pokoji svjetski putnik.
Devedesetih je tradicija stavljena u stanje mirovanja, jer mnogi članovi aktivno sudjeluju u domovinskom ratu i stvaranju Lijepe naše. No budući da bikeri nikad nisu izumrli na ovim prostorima ponovo se okuplja grupa bikera, koji na tradiciji i korijenima starog moto kluba, osniva novi moto klub, MK OSIJEK.
Trenutno klub broji 100-tinjak članova. Prvomajski susreti motorista,ostavljeni su u povijesti kluba,da ih stari bikeri i dalje pamte kao unikatne susrete na ovim područjima,a nove susrete Mk Osijek, organizira svake godine krajem lipnja na prostoru katakombi ( lijeva obala Drave).
U ovih nekoliko godina djelovanja, klub broji nekoliko humanitarnih akcija, od kojih neke postaju i tradicionalne.Klub aktivno sudjeluje u izgradnji imidža grada Osijeka i prati sva njegova događanja, kako u samom gradu tako i u njegovoj okolici.
Klub posjeduje puno prijatelja iz ostalih moto klubova,kao i simpatizera iz cijele Hrvatske i šire.

***

Molimo sve one koji se žele učlaniti u ovu grupu s ciljem nuđenja kredita, reklamiranja, prodaje itd. da to ne rade jer će biti blokirani/izbačeni. Nismo zainteresirani za vaše ponude jer glavni cilj ove grupe je informiranje o radu MK Osijek.

Hvala na razumijevanju.

***

To all those who wish to join the group with a purpose of loaning money, advertising, selling etc., I ask you to refrain from doing so or otherwise you will be blocked/removed from the group. We have no interest in your offers, because the primary goal of this group is informing about works of MK Osijek.

Thank you for your understanding.