KUPI PRODAJ

ВАЖНО !!!!!!!
ПРЕД ДА ГО СТАВИТЕ ВАШИОТ ОГЛАС ЗАДОЛЖИТЕЛНО ПРОЧИТАЈТЕ!!!
Поради прегледност за секој купувач и продавач би ги замолиле сите членови кога го ставате вашиот оглас да бидат наведени:
- што продавате/купувате ?
- слика од тоа што го барате да го купите или купите
- цена на тоа што го продавате или цена до која купувате некој производ
@@@ во текот на еден ден вашиот оглас ставајте го највеќе 2 пати
@@@ навредливи коментари во било каков вид пријавете го кај нас

СИТЕ ШТО НЕМА ДА ГИ ПОЧИТУВААТ ПРАВИЛАТА ЌЕ БИДАТ ОТСТРАНЕТИ ОД ГРУПАТА (доколку ние како админи не приметиме прекшување на правилата на групата слободно пријавете го вие)