Til salg i Skive og omegn

Læs venligst reglerne inden du anmoder - med mere end 100+ anmodninger i ugen - vil opslag (og evt personer) blive slettet hvis ikke de overholder dem.

***10 HURTIGE/NEMME REGLER FOR BRUG AF GRUPPEN***

1. Gruppen er lukket, og man kan betegne det som et hus, hvor man er velkommen, så længe man overholder reglerne, ellers er man velkommen til at forlade den igen.

2. Sørg for at bruge din private profil, og brug et billede af dig selv som profilfoto.

3. Læg billeder op af jeres ting, så sælger det hurtigere. Skriv hvor varen befinder sig (bydel). Samt hvad du forventer at få for den. Det anbefales at anvende Tradono til køb og salg: http://www.tradono.dk/ til Android, desktop og tablets og https://itunes.apple.com/dk/app/tradono-en-god-handel-lige/id926840207 til iPhone. Der kan let deles ind i gruppen med Tradono og andre i lokalområdet.

4. Der må ikke reklameres for andre grupper eller virksomheder, varerne der sælges må ikke være ’butiksvare’ (salg fra butik, eller import fra Kina) og 'opper' vil blive slettet - det er dog acceptabelt at op en gang i ugen. Spørgsmål som ikke omhandler køb og salg frabedes, tal/skriv ordentlig og hold en god tone og overhold jeres aftaler.

5. Trusler, hetz eller ignorering af Admin’s anvisninger kan føre til blokering.

6. Det er sælger, der bestemmer hvem han/hun vil sælge til, men som sagt er det god stil at overholde de aftaler man indgår, både fra sælger og køber. Vi Admin’s går ikke ind og dømmer en vinder/taber af auktioner eller handler.

7. Slet jeres annoncer, når varen er solgt.

8. Ved køb og salg af dyr, billetter, kopivarer og andet gælder dansk lovgivning.

9. Admins er ikke en dømmende magt. Bliver du truet, frarøvet penge eller lignende, så skal du henvende dig til politiet og/eller advokat. Men tag kontakt til admin så vi kan finde ud af hvad der skal ske med personen/personerne her i gruppen.

10. Vi har sammen med andre admins været med til at lave Tradono. Tradono er en lokal køb og salg app og hjemmeside for Skive, som minder meget om det du får i gruppen her, tilsat alt det som mangler når man handler i Facebook grupper. Overblik over det man sælger, faktisk får du din helt egen butik, bedre mulighed for promovering og deling, nemmere at sætte til salg, nemmere at søge og skabe en personlig oplevelse med kategorierne og det bliver hele tiden bedre.

Vi anbefaler Tradono til de fleste som sælger i gruppen. Vi skriver fra tid til anden en kommentar til sælger på personens opslag i strømmen. Se det som et venligt tip og en gratis “opper”, ofte ser vi folk får solgt deres ting, efter vi har kommenteret. Er du sælger og ønsker vores kommentar fjernet, gør vi selvfølgelig det, hvis du skriver til os.

Alle spørgsmål og kommentarer til Tradono, rettes mod os admins, vi svarer gerne.

HELD OG LYKKE MED SALGET.

Vh admin-teamet

Martin George Suhr Madsen
Nicklas Pape
Rosa Hald