#unitisalvam

Acesta e locul unde oamenii care au iesit in strada incepand cu 1 septembrie 2013, in Bucuresti sau in alte parti ale lumii, care au strigat "uniti salvam" si se simt solidari cu ideile exprimate acolo, pot discuta deschis despre organizare, isi pot exprima dorinta de a se implica in organizarea de evenimente si veni cu idei.

Acest grup de ORGANIZARE si ACTIUNE este parte a Comunitatii Uniti Salvam.

Reguli de convietuire

1) Sunt interzise reclame/spam/evenimente irelevante sau extremiste (homofobe, xenofobe, etc)
2) Autorul unei postari este singurul responsabil de continutul acestuia, indiferent de forma de prezentare (text, foto, multimedia etc). Daca nu este altfel mentionat, nici-o postare nu reprezinta un punct de vedere oficial al Comunitatii Uniti Salvam. Mesajele ce reprezinta puncte de vedere colective vor fi marcate corespunzator, la fel si comunicatele oficiale ale Comunitatii Uniti Salvam..
3) Nu jigniti colegii de grup si nu lansati atacuri personale. Daca aveti argumente pentru a contrazice pe cineva, utilizati-le. Judecati informatii si idei, nu colegi de grup! Mesajele care contin jigniri sau atacuri la persoana precum si discutiile offtopic ce pornesc de la aceste mesaje vor fi sterse si se vor aplica sanctiuni
4) Este interzis continutul ofensator (obscen, rasist, discriminatoriu, conspiratii cu ozn-uri si francmasonerii oculte).
5) Este incurajat bunul-simt. Sunteti oameni, ganditi inainte sa postati.
6) Va recomandam sa folositi functia "report" in cazul postarilor care incalca aceste reguli. Folositi functia "report" si in cazul comment-urilor cu caracter ofensator, obscen, conflictual sau de spam. In cazul unui conflict cu alt membru al grupului, nu raspundeti cu aceeasi moneda, fie anuntati un administrator prin mesaj privat, fie raportati comentariul/postarea respectiv/a. Va rugăm să ţineţi cont că activitatea administratorilor este voluntară, iar aceştia nu pot fi permanent pe internet, sa supravegheze non-stop grupul.
7) Nerespectarea acestor reguli duce la sanctiuni, iar sanctiunile sunt urmatoarele:
- avertisment
- suspendare 24h
- suspendare 48h
- suspendare 5 zile
- suspendare 10 zile
- excludere definitiva
Sanctiunile se acorda gradual in functie de gravitatea faptei si sunt trecute in documentul cu sanctiuni al grupului.