Dalam Hati Ada Taman

Bismillahirrohmanirrohim.
Assalamualaikum warahmatullahi wabarakatuh. Ahli Dalam Hati Ada Taman.

BACA DENGAN TELITI SERTA FAHAMI. JIKA PERLU KOMEN. LIKE SEBAGAI TANDA KALIAN AHLI dHAT.

Dalam Hati Ada Taman - Rumahku Syurgaku. Alamatnya: https://www.facebook.com/groups/DalamHatiAdaTamanRumahkuSyurgaku/

Teras:
Islam Addin.

Aturan:
Patuh Perintah Allah dan LaranganNya.

Tema:
Islam Bersaudara. Luaran akan menyerlahkan dalaman.

Extra:
Pastikan aturan/setting kiriman (pos) ahli kepada public (awam). Kiriman yang terbatas akan didelete, sebagaimana penegahan terhadap kiriman tidak bermaruah, provokasi dan kiriman berbentuk pengiklanan.

Penyingkiran keahlian:
Mengirim sesuatu yang berbentuk provokasi, fitnah dan pengamal ghaibah (aib) atau yang bersubahat dengannya, kiriman politik, kiriman tidak bermaruah, kiriman perniagaan dan pengiklanan serta iklan-iklan LIKE untuk halaman-halaman yang lain.

Amaran:
Sila delete gambar-gambar pemimpin politik dan orang-orang yang telah kembali ke Rahmatullah, yang anda gunakan untuk pos-pos melawak atau apa-apa tujuan yang tidak bernas. Pos-pos yang memaparkan wajah-wajah diri sendiri dan wajah sesiapa sahaja yang ahli gunakan adalah tanggungjawab ahli sendiri. Admin tidak akan mengambil risiko untuk mempertahankan pos-pos sedemikian rupa.

Untaian:
Jadikan dHAT sebagai wadah pengukuh persaudaraan dan pengukuhan IMAN.

Maaf andai ada kekurangan dan terima kasih dengan kerjasama yang diberikan. Terima kasih juga kepada ahli yang sudi membawa rakan-rakan baiknya untuk menjadi keluarga dHAT. In Syaa Allah dHAT beroleh keredhaan Allah.

Aamiin Allahumma Aamiiin.
Wassalamu.