Everyday Sexism Project Danmark

OBS: Det er ikke tilladt at dele ting ud af gruppen.

OBS: Til ansøger om medlemsskab. Som en del af vores standardprocedure vil du modtage en besked i din indbakke (andet indbakke) hvor vi vil bede dig om at motivere, hvorfor du gerne vil være medlem, og bekræfte, at du har læst retningslinjerne og accepterer, at de gælder for alle medlemmer, inden vi acceptere dit medlemsskab.

Everyday Sexism Projects formål er at dokumentere de tilfælde af sexisme, som kvinder kommer ud for i dagligdagen. Projektet sigter efter at bevise at sexisme stadig er et enormt, relevant og aktuelt problem i vores samfund. Vi ønsker at give kvinder et sted, hvor de frit og trygt kan fortælle om sexismen, der er så normaliseret, at de ikke altid lægger mærke til den eller føler, at de kan tale om den.

http://danmark.everydaysexism.com/

Kvinder bliver ofte bragt til tavshed eller nedgjort andre steder, når de taler om disse oplevelser, så det er essentielt for denne gruppes formål at dette er et absolut sikkert sted for alle dens medlemmer. Derfor vil enhver kommentar eller ytring, som er sexistisk, racistisk, transfobisk, homofobisk eller på anden måde fordomsfuld, føre til, at brugeren bliver udelukket fra gruppen. Det samme gælder, hvis man fremfører direkte angreb på et andet medlem af gruppen.

Vores formål her er ikke at indgå i diskussioner om:
Hvorvidt kvinder bliver udsat for sexisme.
Hvorvidt nogle mænd føler sig udsat for sexisme.
Hvorvidt sexisme er et relevant problem at dokumentere/forholde sig til.
Hvorvidt der findes personer af flere køn, som misbruger deres position eller opfører sig dårligt.
Hvorvidt vi hellere skulle beskæftige os med noget andet end vores målsætning.