Kumpulan Hati Rakyat Malaysia.

السلام عليكم و راحمة الله وبركة
, بسم الله الرحمن الرحيم
Kumpulan ini ditubuhkan semata-mata menghimpunkan rakyat malaysia dalam satu kumpulan untuk mempertahankan kehormatan negara tercinta daripada pihak yang tidak bertangungjawap atas tujuan yang berniat jahat dan berkepentingan hingga sanggup menggadai maruah negara tercinta.

Sebagai rakyat malaysia kita adalah insan terpilih untuk menengkis tohmahan dan mempertahankannya daripada anasir-anasir jahat kerana cintakan keamanan, keharmonian dan kebahagian yang selama ini menjadi warisan turun temurun. Semua kiriman akan dibiarkan samada akta, fakta hingga yang mencetuskan kekliruan agar mendapat jalan penyelasaiannya dan komen berdasarkan kiriman. Admin akan bertindak tegas sekiranya ada pihak bertindak diluar kebiasaan dengan memadam atau mengugurkan.

Jemput rakan seramai mungkin tidak kira Ideologi berbeza untuk menfaat bersama.
Allah SWT telah berfirman mafhumnya:
" BERPEGANG TEGUHLAH KAMU DENGAN TALI ALLAH DAN JANGANLAH KAMU BERPECAH-BELAH DAN INGATLAH NIKMAT ALLAH ATASMU, KETIKA KAMU BERMUSU2HAN, LALU ALLAH SATUKAN HATI KAMU, SEHINGGA KAMU BERSAUDARA DENGAN NIKMATNYA, SEDANGKAN SEBELUM ITU KAMU HAMPIR DENGAN LUBANG API NERAKA , LALU ALLAH LEPASKANNYA DARIMU. DEMIKIAN ITU ALLAH PERLIHATKAN KEKUASAANNYA KEPADAMU AGAR KAMU KEMBALI T INSAF." Surah Ali-Imran 103.