Ik Geef Vraag Leen - Gemeente Eersel

Welkom! Leuk dat je meedoet met Ik Geef Vraag Leen - Gemeente Eersel (IGVL).

Waar het om gaat in deze groep:
- Het onvoorwaardelijk weggeven van spullen of diensten. Dat betekent dat je mag weggeven wat je wilt, op een manier die je zelf prettig vindt, maar je mag er niets voor terugvragen.
- Het vragen van spullen of diensten (zonder dat hiervoor betaald wordt of een wederdienst wordt gevraagd). Hieronder wordt tevens verstaan het lenen van spullen of diensten.
- Een goede sfeer in de groep. Een gezonde discussie op z’n tijd is niet erg, maar het draait allemaal om het leuke en spontane van weggeefacties. Dat willen we graag zo houden.

Zoals de naam al aangeeft is deze groep met name bedoeld voor inwoners van de Gemeente Eersel. We willen graag het lokale karakter (en de korte lijntjes) zoveel mogelijk behouden.

Handig: laat je bericht maximaal drie dagen staan. Als er dan nog geen reacties zijn of jij hebt nog geen ontvanger aangewezen, plaats het bericht dan even opnieuw zodat het weer bovenaan de lijst komt te staan.

Wat niet mag (en welke berichten dus verwijderd zullen worden):

• Oproepen, in welke vorm dan ook.
• Meerdere berichten voor hetzelfde voorwerp of dienst.
• Het aanbieden van korting op spullen of diensten. Dat is niet onvoorwaardelijk.
• Verwijzingen naar websites, evenementen of andere vormen van promotie of reclame.
• (Onnodige) discussies die als apart bericht worden geplaatst.
• Onvriendelijke of opruiende teksten.

Bedrijven en ondernemers op Ik Geef Vraag Leen – Gemeente Eersel:

• Bedrijven mogen ook diensten of spullen aanbieden in deze groep, maar kortingsacties worden niet toegestaan. Ook voor bedrijven geldt: het weggeven moet onvoorwaardelijk zijn en onnodige promotie van andere diensten of producten is niet toegestaan.

Er is bewust voor gekozen om IGVL een openbare groep te laten zijn. Via Persoonlijke Berichten (PB) kun je privékwesties uitwisselen. Heb je ergens een vraag over? Neem dan contact op met Esther du Maine (beheerder).

Deze spelregels kunnen veranderen. Er kan niemand aansprakelijk worden gesteld. Alles wat je weggeeft of aanneemt is voor eigen risico.

Veel plezier hier!