IPO Norge

Grupperegler v.1.3 25.04.2014

IPO Norge har som formål om å fremme en bærekraftig utvikling av IPO i Norge. Gruppen er en uoffisiell kanal og er ikke tilknyttet Norsk Kennel Klubb.
Vi ønsker informasjon om aktiviteter, prøver, seminarer og hendelser relatert til IPO. Gruppen også åpen for konstruktiv debatt, relatert til gruppens formål.

IPO Norge er åpen for alle interessenter av sporten, hundeklubber, lokallag, treningsgrupper og hundeførere. Kommersielle interesser, oppdrettere og ressurser som ønsker å bidra til sporten med tjenester, utstyr eller hunder er også velkommen til å poste relevant informasjon.

§1 Det er INGEN mennesskerett å være med i denne gruppen! Hvis vi som administratorer mener at noen ikke passer i gruppen vil de kunne bli kastet ut.

§2 Respekter andre medlemmer og personer. Det er lov å diskutere offentlige verv, Løgnaktige og krenkende påstander uten hold, samt grov personkarakteristikk medfører sletting av post, med påfølgende advarsel!

§3. Vårt ansvar
IPO NORGE har ikke ansvar for brukergenerert materiale og er ikke ansvarlige for dets innhold og korrekthet, idet norsk straffelovs redaktøransvar for kommentarer kun gjelder i trykte eller kringkastede medier. Ved å poste materiale i denne gruppen aksepterer du at du alene er ansvarlig for innholdet. Kommentarer og postinger på IPO NORGE uttrykker alene debattantens synspunkter og samsvarer ikke nødvendigvis IPO NORGE sitt kollektive standpunkt i saken. IPO NORGE kan heller ikke holdes ansvarlig for, og bifaller ikke nødvendigvis, innholdet på eksterne sider som det lenkes til.

§4 Annonsering! Annonser relatert til IPO er tillatt. IPO folk er noen utstyrsfreaker og gode tilbud imøtekommes. Vi anmoder likevel utstyrsleverandører til å bruke sunn fornuft. Føler vi at annonseringen er upassende eller oppleves som SPAM slettes disse uten forsvarsel.

§5 Konsekvenser ved å bryte reglene!
Det deles ut 1. advarsel. Brytes denne så kastes personen ut på livstid! Er saken graverende kastes personen ut direkte uten advarsel!

§6 Reglene kan når som helst endres. Liker du dem ikke så er det fortsatt ingen menneskerett å være her!

Hilsen Administratorene