Københavns Anime Forening

Læs mere på vores hjemmeside: http://animekbh.dk/
Københavns Anime Forening holder til i Valby, hvor vi afholder arrangementer 2 gange om året.

Regler:
• Opslag skal have relevans for Københavns Anime Forening og dens medlemmer – Derfor er opslag med emner såsom anime, manga, japan, gaming osv. Helt okay imens opslag om f.eks. politik, biler osv. Ikke er tilladte medmindre det kan argumenteres for at have relevans for foreningens medlemmer. I sidste ende bedømmer den ansvarlige af Facebook, Mia Rosendahl Larsen, om opslaget er relevant nok eller ej. Hvis ikke, vil opslaget blive slettet.
• Hvis du er en forening eller en virksomhed der ønsker at promovere f.eks. et arrangement, en ny webshop eller lignende, skal dette først og fremmest have relevans for gruppens medlemmer. Ud over dette er det altid god kutyme at skrive til Mia Rosendahl Larsen inden sådanne opslag bliver smidt op på gruppen. Hvis dette ikke sker, vil dit opslag blive slettet.
• Det er selvfølgelig ikke i orden at spamme gruppen til med opslag, og kan føre til fjernelse fra gruppen hvis det bliver gjort overlagt.
• Vi stræber altid efter en god tone imellem vores medlemmer, og bliver dette ikke overholdt kan det i værste tilfælde medføre fjernelse fra gruppen.
• Det er ikke tilladt at lave opslag der omhandler seksuel, religiøs eller politisk overbevisning – Der er masser af andre grupper på Facebook til sådanne diskussioner.