KUMPULAN USAHA NIAGA ROSE SDN BHD GROUP

apa yang penting? KERJASAMA!
==========================


Di Indonesia pada hari ini, kumpulan perusahaan kecil di negara berkenaan telah dibantu hampir mencecah 1500 pengusaha.

Semua mereka ini dapat menjana ekonomi kepada Indonesia sejumlah 5% dan kini semua perusahaan mereka berada di hampir setiap buah negara kaya di dunia berkat KERJASAMA yg diberikan oleh semua pengusaha kecil mereka di bawah satu bumbung.

Mereka kini mengorak langkah bagi mengekalkan pertumbuhan ekonomi negara Indonesia sehingga 30% setahun berbanding Malaysia.

Kita di malaysia, peniaga2 kecil seolah2 hidup segan mati tak mahu dengan pelbagai alasan dan kekangan untuk berada dalam pasaran antarabangsa. Masih menebal dengan kegiatan pemasaran tradisional menyebabkan peluang pasaran telah menjadi kecil bagi peniaga2 kecil terutama org2 islam pada hari ini.

Maka, bertitik tolak dari sini, KUNR berhasrat untuk membentuk satu angkatan baru Perniagaan Kecil untuk menerokai Pasaran yg lebih besar dan luas pada hari ini.

Kaedah dan caranya telah rancang bagi menjayakan projek ini dan telah ada beberapa usahawan yg berani telah dikenal pasti untuk diketangahkan dalam sedikit masa lagi.

KUNR mensasarkan untuk membangukan 400 peniaga kecil dengan suntikan dana persendirian yang diperuntukkan dalam Perniagaan kelak secara Usahasama.

Maka, kami di KUNR mengalu alukan kehadiran usahawan baru untuk bersama sama KUNR meneroka pasaran dan peluang yg terbentang luas hari ini.

Sekian.

Pengarah Urusan
Kumpulan Usaha Niaga Rose (M) Sdn Bhd.

*************************************************************************************************************

Sudikah anda menjadi antara 400 peniaga kecil?

Kita menjemput anda yang berminat menghadiri sesi temuduga usaha niaga bersama kami.

Sila hubungi kami untuk maklumat selanjutnya atau pendaftaran sekarang juga.

Terima kasih