Katten

Het doel van deze groep
Deze groep is bedoeld voor iedereen die graag kennis wil delen over kattengedrag, gezondheid en kattennieuws. Deel jouw kennis en ervaring en stel vragen aan andere katteneigenaren en professionals.
Er zijn bij deze groep een aantal spelregels om ergernis te voorkomen bij andere groepsleden. Daarom deze nog even hieronder geplaatst ter informatie voor iedereen:
Om het voor iedereen overzichtelijk te houden is het belangrijk om onderwerpen te plaatsen die passen binnen deze groep.
Wat voor berichten horen hier NIET thuis?
- Promotie van eigen bedrijf of organisatie
- Plaatsen van links naar eigen site of Facebookpage/-groep
- Personen, organisaties of merken aanbevelen.
- Een persoonlijk bericht sturen aan iemand die een discussie is gestart of deelneemt aan een discussie met het doel een persoon organisatie of merk aan te bevelen of af te raden is alleen toegestaan indien hier om gevraagd wordt door degene aan wie het persoonlijk bericht gericht wordt.
- Ongevraagd promoten of afraden van iets of iemand in een persoonlijk bericht naar groepsleden wordt in deze groep als spam gezien en betekent onmiddelijke verwijdering uit de groep en plaatsing op de zogenaamde zwarte lijst.
- Oproepen om stemmen te vergaren voor (foto)wedstrijden of andere acties
- Herplaatsers en kittens (hier zijn speciale groepen voor)
- Workshops en lezingen (hiervoor is een speciale groep opgericht: https://www.facebook.com/groups/kattenlezingen)
- Topics met een privé-karakter en foto's van je kat(dit hoort op je eigen prikbord)
- Topics die schade toebrengen aan de reputatie van personen of organisatie's (smaad)
- Eenrichtingsverkeer wordt niet op prijs gesteld, het draait hier om interactie en discussie. Dat betekent dat ook van jou wordt verwacht dat je nu en dan actief deelneemt aan discussies/vragen en/of zelf een vraag of discussie plaatst
Voor wie?
Professionals en katteneigenaren die meer te weten wil komen over katten en bereid zijn kennis en ervaring te delen. De minimum leeftijdsgrens is 16 jaar.
Respect
Heb begrip en respect voor elkaars mening. Iemand persoonlijk aanvallen of beledigen hoort niet in deze groep thuis. Houd iemand zich niet aan dit verzoek, dan wordt deze persoon verwijderd uit de groep.