Kongsi Resepi Ringkas

!! ~ ASSALAMUALAIKUM ~ !! .. Salam Sejahtera Semua ..

Selamat D...atang & Terima Kasih Kerana Sudi Join Group Kongsi Resepi Ringkas..
Group ini dicipta bagi memudahkan ahli-ahli untuk berkongsi resepi, bertukar-tukar menu dan mencari resepi yang mudah, senang dan ringkas.
Selain itu, kami amat mengalukan sekiranya ada yang sudi berkongsi tips dan petua berkaitan dunia masakan. Diharap dengan adanya resepi ringas, ianya dapat membantu masakan harian anda dan secara tidak langsung mengeratkan hubungan antara ahli.

PERHATIAN: SILA SERTAKAN RESEPI PADA SETIAP GAMBAR /POST MASAKAN. SEBARANG IKLAN, PROMOSI, POST YANG TIDAK BERKAITAN MASAKAN, ISU2 SENSITIF DAN PENGGUNAAN BAHASA YANG KASAR DAN KOTOR ADALAH DILARANG DAN AKAN DIBUANG SERTA MERTA.

**************************************************************************
Salam Perkenalan :)
Saya merupakan admin group ini, dan dibantu oleh beberapa admin lain.

Antara group masakan lain dikelolai oleh saya ialah
1) https://www.facebook.com/groups/ResepiOrangKampung (50 ribu member)
2) https://www.facebook.com/groups/KongsiResepiRingkas
(50 ribu member)

Jika Tidak Keberatan, Silakanlah Join Group2 Diatas dan Jemput masuk kawan-kawan untuk memeriahkan Lagi Group Diatas. Saya dalam usaha mencapai target 100 ribu member group. Bantuan Anda sangatlah Saya Hargai. TQ :)

Selain itu, saya juga merupakan admin Fanpage2 Masakan DiMalaysia. Buat masa ini, saya mempunyai 26 Fanpage Masakan yang mempunyai Like 50 ribu - 200 ribu like. List Fanpage saya akan Update Dikemudian

Terima Kasih :)