Kontroller i vestagder

GENERELL INFO (Les alt!)

Oppdatering : Kontroller i VestAgder er nå også åpnet for TRAFIKK INFO!
(Dvs: du kan varsle om ulykker , stengte veier / omkjøring , spesielt glatte veier , og annet trafikk relatert for vest agder)

KONTROLLER
Her kan det varsles om ALLE typer kontroller!
Det har ofte vært et tema om det kan varsles om promillekontroller på siden. Dette er nå avgjort , og ALLE kontroller kan varsles på siden. Promille kontroller er di beste kontrollene politiet kan ha , og det har en preventiv effekt mot promillekjøring uansett hva slags kontroller det varsles om.

HUSK å skriv så tydelig som mulig hvor kontrollen er! By/sted , gatenavn , retning og ellers andre beskrivelser på hvor det er :) - Vest Agder er større enn at alle vet hvor du mener når du skriver "krysset ved Hydro"

Er det noe dere lurer på så kontakt gjerne noen av oss administratorer. Og tagg oss gjerne i useriøse innlegg på siden så vi får slettet dem.

Admins er blandt annet Tommy Stensland , , Knut Salve Nilsen , Torhild Jeanette Nilsen

Hjelp oss å holde siden så ryddig som mulig, og takk for alle som hjelper oss å oppdatere med info.

Ellers vil jeg oppfordre alle til å kjøre forsiktig og følge fartsgrensene og kjøre lovlig :) ulykker skjer alt for ofte.

God sommer
-----------
Produkplassering eller reklame er ikke tillatt, Brukeren som legger ut vil bli slettet umiddelbart og ikke få mulighet til å bli medlem igjen.