Marketing Spiritual

Oamenii interactioneaza in diverse moduri si uneori se creaza relatiile. Insa numai relatiile bazate pe incredere, prietenie si iubire pot initia si construi afaceri sanatoase, durabile si dezvoltate armonios.

Suntem o echipa de oameni inimosi, impartasind din experienta noastra celor interesati de a face parte dintr-o comunitate de evolutie spirituala si materiala.

Vrem sa daramam 'mitul' despre afaceri si bani cum ca acestea ar avea ceva rau in ele si ca nu ar avea nimic de-a face cu latura spirituala a oamenilor.

Nu este adevarat, si vom demonstra asta.

Afacerile prospere se pot face si de catre oameni inimosi, onesti si frumosi la suflet. Oameni care iubesc oamenii, apropiati de Divinitate si care vor sa evolueze spiritual.

Una dintre ideile de baza si motivatia pentru care am infiintat acest grup este.... Cand tu ai de toate, sanatate fizica, spirituala si materiala, abia atunci poti sa-i ajuti si pe altii aflati in nevoie.

Suntem Alex Popescu din Bucuresti, Orange 0745.166.051 si Vaniana Grosu din Sebes, Vodafone 0728.376.733 impreuna cu ... Mihaela Iliescu ; Cristiana Petrof ; www.facebook.com/avramoiu.constanta ; www.facebook.com/andrei.d.cristina ; Cristina Gheorghe ;, Radu Florin Pavlov si altii ...

Va asteptam alaturi de noi smile emoticon