PASAR POLOWIJO @ ROJO KOYO PONOROGO

PORO SEDULUR SEDOYO, MONGGO SAMI TETEPANGAN WONTEN GROUP MRIKI
DIPUNN SUMANGGA AKEN JAGONGAN LAN DOL TINUKU WONTEN GRUP MRIKI
MUGI MUGI MIGUNANI TUMRAP KULO LAN PANJENENGAN SAMI.