ROMANIA

BINE AȚI VENIT ÎN ROMÂNIA !

Românii din toată lumea, de orice cetățenie sunt așteptați în grup !
Acest grup a fost creat pentru românii de pretutindeni, dar și pentru acei care simt românește, și are rol informativ, de a unifica trenduri, idei, pentru a apropia de țară pe cei înstrăinați de țară, pe cei plecați peste hotare vremelnic, pentru a ne expune propriile probleme știind că împreună putem rezolva multe dintre ele și pentru a transmite lumii frumusețea și adevărata față a României... și iată suntem deja 5500 de membri.

Reguli:

Bunul-simț este o obligație, nu o opțiune!
Promovarea de orice tip fara acordul adminilor exclusă
Promovarea altor grupuri/pagini/site-uri/pornografie/postarea în afara topicului sunt interzise
Se incurajeaza postarea directa pe grup a materialelor și nu share sau link-uri, pentru o mai buna acuratețe
Nu este permis în conținutul comentariilor și posturilor:
Rasismul, xenofobia, extremismul, antisemitismul, pozițiile antiromânești, anticreștinești, insultele, jignirile, atacul la persoană, abuzul, discriminarea membrilor și a altor persoane din afara grupului, atacuri etnice, politice sau religioase universale.
Evitați:
Postări offtopic (în afara subiectului) nu sunt admise, România sau relațiile ei în lume trebuie să fie obiectivul informărilor, pozițiilor, comentariilor dvs.
Postari în numar mare, consecutive care produc efectul de spam/flood
Evitați posturi de genul tabloid: ''fata de la pagina 5'', acidente auto, subcultură (manele), ''totul despre sex'', etc... Avem destule mostre pe ''tembeliziuni'', să nu le multiplicăm și aici.
Share-urile/distribuirile (pentru un impact mai bun al informației, încurajăm postările directe).
Faptul ca sunteți pe grup constituie un privilegiu nu un drept, cei care abuzează de bunăvoința noastră vor fi excluși.

Pentru protejarea membrilor și a atmosferei sănătoase generale a grupului, a posturilor, a informațiilor, a opiniilor tot ceea ce este interzis, sau încalcă aceste minime reguli și reclamat de către orice membru al grupului se vor șterge. Blocarea adminilor atrage după sine excluderea, instant.

Multumim pentru intelegere!

Pentru relatări, postări, comentarii și alte aspecte legate de formarea poporului român cât și despre strămoșii noștri sau a istoriei noastre antice puteți să vă înscrieți pe:

https://www.facebook.com/groups/471046946369805/